Pan Ziemba to bardzo miły człowiek. Myśle, że nawet jeśli nie ma kompetencji to za wszelka cene zrobi wszystko zeby je zdobyc. Jest pracowity. Mialam okazje z nim wspolpracowac w wymienionym okresie i bardzo ja milo wspominam. Szkoda, ze teraz go nie ma .
Panie Zbyszku cenie Pana ale z tym wiceprezesem PGE to Pan przegiął znam ludzi którzy zostali zwolnieni z pracy z wielkim doświadczeniem po studiach. Wydali książki na tematy związane z energetyką a Pan im chce dorównać no nie..Gdzie wiedza i kompetencje na temat energetyki spółki. To tak jak ja będąc technikiem zostałbym dyrektorem szpitala w Piotrkowie albo szefem MON bardzo mi to pasuje
Ten Hejt na pana Ziembe jest obrzydliwy właśnie takie jest nasze społeczeństwo jak ktoś jest porządny to go zniszczą znam człowieka i nie zasłużył sobie na to swoją drogą najlepiej walić w kogoś kto się nie broni wstyd!
Najłatwiej rzucać oszczerstwa, to każdy burak potrafi. Pokaż jeden z drugim, co sam sobą reprezentujesz, zresztą już po poziomie wypowiedzi widać wszystko :(
Widać PIS zalazł za skórę nie tylko społeczeństwu ale i firmom z tego co widać sam na nich głosowałem az się wstyd przyznać taki błąd teraz pokazali gdzie mają Kowalskiego każdego z nas za złodzieja uważają i terrorystę inwigilując na potęgę w odpowiedzi nie zarejestrowałem żadnej karty sim .Dziwię sie tylko ,ze rządy po okrągłym stole powielają błędy zachodu idąc w bagno i jeszcze tego nikt nie zauważył bo kiedy się ktoś obudzi będzie już za późno
Poziom tej dyskusji świadczy o jej uczestnikach jest poniżej najniższej krajowej tyle w temacie zaś bardzo duże poczucie własnego ego mają jej uczestnicy gratuluję dobrego samopoczucia Żenada
No ja pi****lę! Ciężko to skomentować nie używając słów powszechnie uważanych za niecenzuralne!
A ten cały Zawada ma niezbędne kwalifikacje do piastowania swojej funkcji, czy też jest z nadania partyjnego? Jak można proponować odpowiedzialne stanowisko osobie bez kwalifikacji wyłącznie z troski o to, że "za mało zarabia" na obecnym? Podejrzewam, że stołek dyrektora szkoły też dostał z nadania. Dlaczego tak sądzę? Bo nauczyciel, który z jakichś powodów odejdzie ze szkoły (a on został wicestarostą), praktycznie nie ma szans na powrót do pracy w szkole - ze względu na mniejsze zapotrzebowanie na nauczycieli, oraz na to, że do pracy w szkole jest dużo chętnych, a w pierwszej kolejności przyjmowane są osoby po znajomości. I on pewnie dzięki znajomościom (a raczej partyjnemu poparciu) wrócił do pracy w szkole, w dodatku dostał stanowisko dyrektora. Jest to mocno podejrzane. Powinien się cieszyć, że ma pracę w wyuczonym zawodzie, zwłaszcza że historyk jak nie dostanie pracy w szkole, muzeum czy archiwum, to może obsługiwać kasę w sklepie, wózek w magazynie, albo łopatę na budowie. Takie są realia!
Wszelkie spółki państwowe istnieją wyłącznie po to, by na intratnych stanowiskach obsadzać klakierów i partyjnych przydupasów aktualnej władzy. Dlatego tak się bronią przed sprywatyzowaniem - no bo gdzie będą upychać swoich?
Dobra zmiana nie ma co- facet bez wiedzy, doświadczenia dostaje pracę w PEC-u- jaja jakieś
~obiektywna (Gość) - obsadzić wszystkie stanowiska publiczne i prywatne w Bełchatowie osobistościami z legitymacjami jednej=dobrej zmiany!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!