Wreszcie ktoś godny zaufania. Alicji Heinzel! Głos dla Ciebie!
Do boju!
Mało wstydu ? jeszcze ci maja nas kompromitować?niech się wezmą do normalnej pracy a nie wszyscy chcą żyć na koszt podatnika i nic nie robić.
Kto jest głupszy? Głupek czy ten co za nim podąża? Bo jak dla kogoś jest ideałem człek co bierze kasę za bycie europarlamentarzystą i jedyne co robi to mówi, że unię trzeba rozsadzić od środka to to mówi mi o tych ludziach więcej niż bym chciał. Łapka w dół
Trzeba dać szansę tym młodym bo gorzej już być nie może jak z tymi od okrągłego stołu przez 30 lat.
Konfederacja ma mój głos. Nie chcę się dzielić ze społeczeństwem swoimi pieniędzmi w postaci zasiłków.
Jak to powiedziano w jednym z kabaretow Same świry w jednym miejscu
Najwyższy czas odsunąć od koryta tych co siedzą przy nim od 30 lat. Konfederacja ma mój głos i pani Alicja też.
Kiepskie macie informacje, Pani A. Heinxel powiązana jest z Panią K. Godek, a ta ostatnia wyszła z Konfederacji i startuje z M. Jurkiem. Zatem, Pani A. Heinzel należałoby spodziewać się na listach Godek & Jurek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!