Nie. Paliły się i MAN-y, i Mercedesy i Solarisy - to kwestia kultury obsługi technicznej.
A MZK Piotrków Trybunalski też będzie miał "nowe" autobusy - 17-18 letnie MAN-y z Niemiec.
"Można lepiej, bo kocham Piotrków."
Albo: można lepiej, bo o mój Boże gorzej już być nie może.
"BO JA KOCHAM PIOTRKÓW" Ha, ha, hi, hi - widać po zasypanych ulicach, parkingach. Wszędzie śniegu po kolana. Nikt tym się nie interesuje.
Ale czemu Ty się dziwisz? Przecież to było do przewidzenia. Ubiegła zima obnażyła "twarz magistracką"...
Szkoda tylko, że 21ego mieszkańcom pamięć operacyjna siadła... Zresztą kochać Piotrków to coś innego, niż kochać jego mieszkańców...
mamy nowe autobusy :) brawo czy nowych kierowców również będziemy mieli? wiekszosć tych którzy jeżdżą naszymi mzk-ami sprawiają wrazenie jakby robili nam podróżnym ogromna łaskę.Powszechnie wiadomo,że są nieuprzejmi,aroganccy.Nie rzadko zdarzają sie spóźnienia i nie mówię tu o korkach bo takie są realia,ale o tym,że autobus stojąc na ,,pętli,, np.pod szpitalem podjeżdża 5-6 minut później na przystanek -powód? Pan kierowca prowadzi rozmowę z innym panem kierowcą (zapewne bardzo ciekawą):)
po czym wiezie całe towarzystwo ( podróżni) jak worki z ziemniakami a co:) a jak sie nie podoba to przecież nie musimy jeździc :) każdy ma wolny wybór.tylko czy to właściwe zachowanie?
Proszę nie mierzyć wszystkich kierowców jedną miara, ja spotykam się z uprzejmością kierowców MZK Bełchatów. Byłem świadkiem jak kierowca pomagał kobiecie wynieść wózek z autobusu.A na temat opóźnień, to zapraszam w godzinach szczytu na przejażdżkę ulicą Czapliniecką. Gdyby bełchatowscy kierowcy lepiej znali przepisy ruchu drogowego dotyczące udzielenia pierwszeństwa włączającego się do ruchu autobusu, uniknęlibyśmy opóźnień...Ja wsiadając do autobusu mam bilet zakupiony w kiosku, a nie zajmuję czasu kierowcy, aby kupić u niego bilet...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!