metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kibic sportu ~kibic sportu (Gość)29.12.2010 07:43

Czekałem tydzień i się nie doczekałem. W Wigilie na jednym z osiedli Bełchatowa pobili się pseudokibice, chuligani po prostu, RTS Widzewa Łódź i GKS Bełchatów. Zatrzymano 29 osób. Na ten temat na "epiotrkow" żadna informacja się nie pojawiła, a przecież z regionu różne wiadomości są publikowane. Czy i jak ukarano tych chuliganów, czy opublikowano zdjęcia i nazwiska z potępiającym komentarzem? Jakie stanowisko w tej sprawie zajęli kibice tych klubów, ale tacy prawdziwi kibice, a nie bandyci z pałami w ręku? Co na to zarządy obu klubów? Czy będą zakazy stadionowe i czy będa rzeczywiście egzekwowane? Ideea konkursu bardzo ciekawa ale takie rozróby ja psuja i niszczą. W 24 godziny powinny byc sądowe wyroki finansowe i prac publicznych, to na początek. Pozdrawiam prawdziwych kibiców każdego klubu.

00

sweetheart ~sweetheart (Gość)08.01.2011 22:56

GKS ? pff....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat