metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)18.09.2019 10:19

Brawo

80

X2 ~X2 (Gość)18.09.2019 10:32

To żadna nowość ja od dawna mam ksero dokumentu prawka potwierdzone przez notariusza i to wystarczy

010

j. ~j. (Gość)18.09.2019 11:26

Jest jeszcze inna uciążliwość, a mianowicie w dowodzie rejestracyjnym jest tylko jedna strona na badania techniczne, a dwie strony na jakieś bliżej nieokreślone adnotacje urzędowe. Właśnie musiałem wystąpić do Wydziału Komunikacji o wydanie nowego dowodu, bo skończyły się miejsca na badania techniczne i zapłaciłem 54 zł. Czy to ma sens? Czy nie można na dalsze badania wykorzystać miejsca przeznaczonego na adnotacje urzędowe?

100

Br ~Br (Gość)18.09.2019 16:16

Tee... Poważnie? Tak od roku gadali w telewizji, że nie trzeba będzie wozić prawa jazdy, to ja od roku nie woziłem, bo myślałem, że nie trzeba!!! Tak to jest jak się reżimowej telewizji człowiek naogląda.

63

gość ~gość (Gość)18.09.2019 17:09

Dobra informacja bo nie posiadam prawa jazdy

90

chrabia ~chrabia (Gość)19.09.2019 05:21

beda kradzieże telefonów a nie każdy z kierowcow ma smartfona aby miec aplikacje

31

gość ~gość (Gość)18.09.2019 10:14

Ja i tak jeżdżę bez prawka bo zabrali za wódkę.Dobre rozwiązanie,popieram.

910

epe ~epe (Gość)18.09.2019 15:45

Sekundniki na skrzyżowaniach są super i są potrzebne, za pół roku sekundniki są niezgodne z prawem i są "be", za chwile znowu są super i są zgodne z prawem. Nie ma nalepek kontrolnych, potem są naklejki kontrolne, za chwilę nie ma naklejek kontrolnych, prawo jazdy trzeba mieć zawsze przy sobie, za chwilę nie trzeba mieć prawa jazdy przy sobie. Człowiekowi potrzebny jest mózg, za chwilę człowiekowi jest zbędny mózg... If you know, what I mean...

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat