Super. Słyszałem audycje w radio. Jak tak jest jak mówiły w radio te dziewczyny to to miasto to banda skompromitowanych szczurów.
Jak w budżecie państwa jest na 500+ to mopr nie ma kasy? Pani Dyrektor nawet nie powiedziała w wywiadzie, że jest za pracownikami. Tylko kasy bark i koniec. Ale macie dyrektora.
Do gość1958. Czy znacie w Piotrkowie instytucje w której pani dyrektor jest za pracownikami . Bo ja nie . Chociaż nieźle jest w wodociagach . Pan Rzanek dba o swoich ludzi .
Uszczypnijcie i powiedzcie że to żart że miasto przyznało nagrodę 33000 dla Pani dyrektor. To sienjie dzieje naprawdę . Kredyty na wiele lat a ich stać na takie nagradzanie ? Szok.
Tam niżej gdzieś było oświadczenie majątkowe proszę sprawdzić . 33 000 nagroda
33 000 to kupa forsy. Nie daje jej się chyba człowiekowi , który nie potrafi zarządzać swoją załoga. Chyba że według miasta to dobre zarządzanie . Do tego takie wynagrodzenie. Wtf
Mój Boże 33000 a ja tyle w budżetówce za rok nie zarobie. Z wykształceniem wyższym i trzema specjalizacjami. W tym kraju, w tym mieście nie ma sprawiedliwości. Jak dyrektorzy podrzędnych placówek mają takie pieniądze to ile mają Ci w urzędzie .
Brawo za odwagę. Mam nadzieję że e- Piotrków będzie informował o sytuacji
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!