Kolejna Durnowata inwestycja bezRadnych,
Pieniądze wyrzucone w błoto
co Oni biorą na tych sesjach ???
Ale po co to? Niepotrzebne, można jechać rowerem po drodze, prawo przecież pozwala. Auta sobie najwyżej rowerzystę miną tak jak do tej pory. Lepiej by te pieniądze dali tym co nie mają, a nie jakieś ścieżki będą robić. To wszystko niepotrzebne.
W czasie natężenia największego ruchu na S12 w okresie wiosenno letnim prędzej dojadę do pracy rowerem niż samochodem i prędzej wrócę do domku.
Kto będzie jeździł taką ścieżką? Rekreacyjnie to na pewno żadna przyjemność jechać kilka kilometrów przy zatłoczonej drodze.
jakich cyklistów?? jeżdżę DK12 z 15 lat i przez tez czas cyklistów, którzy jechali tą drogą (poboczem) mogę zliczyć w na palcach jednej dłoni.
Rowerzyści nie jeżdżą, bo to niebezpieczna droga. Przez lata pracowałam w Poniatowie i w sezonie najczęściej jeździłam z Piotrkowa rowerem. Spaliny to jedna sprawa, ale brak dobrego pobocza to druga. Droga tak naprawdę wąska, za wąska, by jechać rowerem przy tym natężeniu ruchu. Jechałam więc zwykle po tym poboczu z tłucznia, nic przyjemnego. Ścieżka rekreacyjna powinna być głębiej w lesie, ale myślę, że nawet taka śladem kolejki będzie ok i ludzie wreszcie zaczną jeździć tam rowerami.
,,Jej budowa radykalnie poprawi bezpieczeństwo cyklistów na tej bardzo zatłoczonej drodze"Panie Zalewski po tej drodze czyli DK 12 nie jeżdżą rowerzyści więc ich bezpieczeństwo nie wzrośnie, gdyby GDDKiA nie zniszczyła terenu PKP po kolejce wąskotorowej to ścieżka w tym miejscu byłaby od 2000 r. Czekamy na tą ścieżkę licząc że TIRy pojadę przez Tomaszów Mazowiecki S12 do Opoczna a tu będzie droga 12 jak 8 do Ładku
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!