Niech robia cokolwiek tylko sprawnie i z głową to juz będzie jakiś sukces na tej drodze!Niby dlatego zlikwidowali kolejke wzgledem nowej drogi i co?I nic bo kolejki nie ma i o pasmo kolejki nic nie poszerzone!
Piotrkowianin - jeżeliby miała powstać S12 w nowym śladzie to po co w ogóle robić ten most? Jeżeli ma być tak jak mówisz to byłoby super!
Niestety pamiętaj, że mieszkamy w województwie łódzkim. Najgorszym w Polsce. Jeżeli budowa S12 miałaby zaszkodzić Łodzi to nie ma szans na tą drogę.
Niestety wydaje mi się, że nie będzie S12. Dlatego mogliby pomyśleć o dwóch pasach na odcinku Piotrków - Sulejów, miejsce jest.
Piotrkowianin - to nie jest post przeciwko Tobie.
Może jednak będzie?
http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:174288-2010:TEXT:PL:HTML&src=0
To bardzo dobra wiadomość:)
Tylko, że nie widzę tam terminu realizacji albo tego nie zauważyłem.
Pozdrawiam
S12 ominie Sulejów szerokim łukiem , Pilicę przetnie gdzieś na wysokości Kurnędza, a wjazd ma być na wysokości Siomek z A1
Tylko kiedy to bedzie? :)))
Obawiam się, że wątpię - GDDKiA kurczowo trzyma się nieżyciowego przepisu, że węzły na autostradzie nie mogą być częściej niż co 15 km. Z tego właśnie powodu nie planują budowy węzła w Jeżowie na skrzyżowaniu obecnej DK1 z drogą powiatową 1500E Piotrków Trybunalski - Pajęczno, ponieważ między węzłem Piotrków Trybunalski Południe (Al. gen. Sikorskiego) a węzłem Kamieńsk jest 23 km.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!