Polecam udać się na angielską wieś i dopiero wtedy narzekać na szerokość drogi
Póki niedouczeni ludzie będą piastować funkcje dyrektora inwestycji co nie umieją zarządzać to tak będzie a wystarczy wysłać mzk i z nią się minąć na zakręcie i już wszystko wiadomo.Jeżdzę tamtędy kilka razy dziennie i mogę coś powiedzieć na ten temat.A póżniej będzie za póżno a teraz nikt się nie interesuje inspektor podpisze a wykonawca weżnie kase ?Tak już u nas jest?
Może by się ktoś zajął nowo budowana stacvja paliw przy Wolborskiej i Rzemieślniczej ,tu fontanna i ławeczki powinny być a tu jeszcze stacja i dopiero kocioł będzie przy tym małym rondzie .Głupota naszych urzedników poraża bo kto wydał pozwolenie na budowę w tym miejscu .Widocznie dobrze ktoś posmarował to i pozwolenie jest bo tak sie w tym kraju wszystko załatwia .
Mieszkankę informuje ze droga jest przejezdna w tym przypadku, jeśli dalszy problem wciąż się powtarza, proszę spróbować wykonać jedne z poniższych czynności:
- Widząc wielki pojazd zatrzymać się przed zwężka i następnie go przepuścić,
- Doinformować się w których godzinach dane autobusy kursują i nie uczęszczać daną drogą,
- Widząc olbrzyma zatrzymać się, zawrócić i jechać ulica Jeziorna>Wierzejska żeby dostać się do miasta,
- Zgłosić się na ponowny kurs prawa jazdy...
Pozdrawiam, Wierzejak.
pytanie do pani Majczyny.... czy prawe pobocze jadąc od strony Wierzej też należy do gminy Sulejów ? odpowiadam nie ...więc można było ten zakręt bez problemu zrobić szerszy i łagodniejszy a nie głupoty opowiadać że się nie da bo to nie nasze ....to co może będzie to robił burmistrz SULEJOWA?
radni z wierzej to się obudzą przed następnymi wyborami i ogłoszą czego to nie zrobili tak jak radna która chwaliła sie ile kasy na osiedle a tak naprawde to pieniądze te poszły na jakieś pierdoły o których pewnie nawet ona sama nie pamieta
Och te remontowane drogi .Urzędnicy robią co chcą. NIKT nas nie wysłucha. Nawet papiery giną w urzędzie. Muszę się tym zająć albo zgłosić tylko nie wiem gdzie .Może mi ktoś podpowie
Można by było ściąć wewnętrzną stronę zakrętu chociaż o metr i już by było inaczej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!