Jestem pewien, że do budowy tego Kościoła nie dojdzie i Chwała Bogu. Może niech dadzą pieniądze na odnowienie szpitala, bo ten jest okropny.
Masz błędne zdanie o kobietach. Czasy, kiedy płeć żeńska była skazana na siedzenie w domu i nakręcanie włóczki na beret męża już minęły... I proszę mi nie suponować odgrywania jakichś ról. Nie życzę sobie tego.
wystarczy zapytać mieszkańców tamtych okolic, czego potrzebują. wszyscy odpowiedzą jednogłośnie - park/skwer + plac zabaw dla dzieci
Za "gierkówką" jest dużo miejsca na kościół. Przy Żródlanej kurnik "waniajet" i jeszcze do tego hałas dzwonów. Współczuć tylko mieszkańcom. Oby łska boska odwiodła od tego zamiaru.
Piotrków Trybunalski - Miasto Centr Handlowych i Kościołów...
porażka
:D Kto by pomyślał, że 20 lat po "obaleniu komunizmu" w Polsce społeczeństwo będzie samo z siebie przeciwko budowie kościoła. No normalnie świat stanął na głowie hahahah
A na poważnie. Na nic protesty, na nic krzyki, jak to większość z państwa stwierdziła, trzeba spłacić zaciągnięty dług u ******* wiadomo kogo, ja nie zamierzam łamać netykiety.
Proponuje zamówić jakichś ateistycznych ekologów i znaleźć jakiś zagrożony gatunek występujący jedynie na działce oddanej ******* przez ludzi z betonowego budynku przy pasażu Rudeckiego. Jedynie to może nas uchronić przed kolejnym betonowym budynkiem, a park zamiast tego byłby czymś n-razy lepszym :D
co batmany maja za mało miejsca to trzeba kosciółek wybudować żeby były nowe posadki. Zamiast kościoła to żłobek, przedszkole, plac zabaw coś dla wierzących i nie wierzących.
Na kolanach ;) Mam nadzieję, że rozumiesz :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!