Z tego co mi się obiło o uszy, to w planach było zagospodarowanie na jakiś rozsądny parking tych krzaków pomiędzy pętlą, a Łowiecką. Szkoda tylko, że pewnie większość i tak będzie tarasować przejazd ul. Wierzeje parkując na skrzyżowaniu, w drzwiach żabki.
MC do mieszkańca, mieszkaniec do MC i znowu i na powrót
Przestańcie chrzanić matołki
Przepraszam jeżeli przeszkadza ci wolność słowa to spadaj na Kubę.
jestem ci ja mieszkańcem Piotrkowa skąd tu przyjachełem z pacanowa. Uprawiam wolność słowa rodem z pacanowa
tak jestem mieszkańcem Piotrkowa, ale przyjechałem tu z pacanowa, to tam się urodziłem a do Piotrkowa się przemieściłem bo Piotrków to nie pacanów
Modernizacja pętli OK ale jakby jeszcze można było poprawić drogę do niej to by było Super. bo można zęby powybijać
Oczywiście, że wciąć te te krzaki i zrobić tam parking. Przynajmniej zlikwiduje się rykowisko, które dobrze służy tym z rotacyjnych zwłaszcza letnią porą. Przydałaby się też kamerka. Może jako mieszkańcy tego osiedla mielibyśmy troszkę więcej spokoju zwłaszcza, że do sklepu chodzą tu dzieci i muszą na tą pijaną zwierzynę patrzyć oraz wysłuchiwać i słownika. Te ostatnie zdanie kieruję szczególnie do pezedstawicieli rady osiedla, aby to przestawili do odpowiednich władz. W imieniu mieszkańców serdecznie dziękuję.
W uzasadnieniu projektu właśnie znalazła się poprawa bezpieczeństwa.
Co do dojazdu do pętli, to trzeba będzie chyba troszkę poczekać, bo z tego co wiem, to szykuje się grubsza sprawa. Droga ma być wyprostowana, tak żeby nie było tego śmiesznego zakrętu.
Jaka droga? Czy masz na myśli ul. Wierzeje? Przydałby się wyjazd na ul. Sulejowską w kierunku centrum na wprost, tam gdzie teraz stoją bariery. Ale znając dokonania piotrkowskich "fahofcuf" od dróg pewnie "NIEDASIĘ!".
Chodzi raczej o wyprostowanie ul. Dalekiej, puszczenie jej przez te pola, na których teraz często parkują samochody.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!