metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ? ~gość ? (Gość)przedwczoraj, 06:05

Ile razy w ciągu roku ten obiekt będzie wykorzystany? Jest jakaś prognoza?

54

dudu ~dudu (Gość)przedwczoraj, 21:20

Druga mediateka. Miasta na to nie stac. Kto zarobi na budowie ?

77

Balon ~Balon (Gość)przedwczoraj, 20:45

A gdzie będziemy grali za rok Ligę Mistrzów?

33

Ada ~Ada (Gość)przedwczoraj, 06:43

Nie wiem jak hala ale W Piotrkowie potrzebny jest BASEN z prawdziwego zdarzenia!!

132

Endrjuuu58 ~Endrjuuu58 (Gość)przedwczoraj, 08:01

Czy można zrobić morsowanie w basenach na Żwirki ?

60

Nauczyciel ~Nauczyciel (Gość)przedwczoraj, 22:01

Odnośnie takich inwestycji powinni wypowiadać się mieszkańcy tzn. referendum.

114

Antyplatformiak ~Antyplatformiak (Gość)wczoraj, 10:00

W tym mieście kocha się wydawać pieniądze mieszkańców na nic. Dla mnie prezydentura p. Wiernickiego to po prostu kontynuacja tej samej, a nawet gorszej polityki Krzysztofa Chojniaka. Fatalnie jest.

32

Ja ~Ja (Gość)przedwczoraj, 18:39

Po co hala na 3 tys ludzi ?. Czy ci włodarze to są sami amatorzy ? Kiedy oni chcą ta hale zapełnić ludźmi skoro na superligę przychodzi może 300 osób. Niech się pukna w głowę cymbały. Wystarczy na max 800 osób z dobrym widokiem na cały parkiet

1411

Typowe ~Typowe (Gość)wczoraj, 10:24

Igrzysk dla ludu. Poskaczą, pobawią się i zapomną, że w miescie nie ma perspektyw a zimą nie da się oddychać (itd.)

62

as ~as (Gość)wczoraj, 10:33

Nie i jeszcze raz nie. Hala widowiskowo- sportowa a nie sportowa. Kluby powinny ćwiczyć w innych miejscach. Nie powinno być tam możliwości szlifowania swoich umiejętności a jedynie do ich reprezentowania.Inne hale w PT powinno się do tego przeznaczyć. Druga strona to hala sportowa powinna być maksymalnie przemyślana. Powinna posiadać dużą widownie z możliwością powiększenia przez ruchome trybuny. Jest tyle fajnych hal wybudowanych w Polsce wystarczy poświęcić trochę czasu i je odwiedzić zeby je odwiedzić i zobaczyć jak funkcjonują. PT nie stac na coś oryginalnego. Przede wszystkim funkcjonalność.

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat