A Roosevelta kiedy doczeka się remontu. Tam warstwa ścieralna woła o pomoc.
Chyba pan Prezydent i jego świta nie jeżdżą Żelazną i Roosevelta, może by tamte drogi zacząć robić,Moryca nie skończona
Pisałem kilka miesięcy temu, że Słowackiego trzeba odświeżyć. Nie na całym odcinku od POW do Pl. Kościuszki ale od POW do cerkwi. Wystarczy wymienić warstwę ścieralną. Tych którzy twierdzą, że remont jest niepotrzebny informuję, że woda ma właściwości penetrująco rozsadzające i na wiosnę 2024 będą dziury i będzie potrzebny kosztowniejszy remont. Ten zakres remontu to góra 2 - 3 dni, praca od 6 do 20, i takie powinny być warunki przetargu.
Jak będzie REFERENDUM, to następnie należy zrobić "remont" całego magistratu.
Ja proponuję kostkę betonową... nie będzie się ścierać...
No i po kostce można jeździć rowerem...
Zgadza się,droga niedawno robiona,czyli jest zapewne inny powód do przeprowadzenia robot
Z całym szacunkiem, ale asfalt w tym miejscu jest całkiem dobry, nie ma dziur, nie ma łat. Nie wiem co chcą tutaj poprawiać. Nadmieniam, że w tym miejscu asfalt ma raptem jakieś nieco ponad 10-15 lat, bo podczas ostatniego wielkiego remontu wszystko było wymienione i solidnie zbudowane. Za to w mieście są odcinki całkowicie zdegradowane, którymi poruszanie się grozi uszkodzeniem auta. Ot choćby, Wojska Polskiego, od ronda Ofiar Rzezi Wołyńskiej do A1, cała ulica Żelazna, Żeromskiego (!!), Wierzeje, Rakowska i Wolborska (tamtędy jeżdżą karetki!!). Jest naprawdę wiele ulic o dużo gorszym stanie nawierzchni, więc nie wiem czemu mają remontować tam gdzie nie ma na razie takiej potrzeby ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!