Super, tylko często jest tak, że przejście miga mimo, że nikogo nie ma no i na odwrót, czasami pieszy jest już w połowie pasów a dopiero zaczyna migać.
Ktoś powinien się zająć tymi przejściami. Na Łódzkiej wchodzi pieszy, światła nie reagują. Za chwilę przejeżdża samochód światła aktywne... dziwić się, że kobieta zginęła??
Niech lepiej sie wezmą za bezmyślnych pieszych co wchodzą na pałe.A tak tylko pieniądze w błoto.
Bardzo mnie to cieszy bo nie jak spokojnie przejść przez drogę z kebabem.
Popieram przedmówcę. To na łódzkiej miga kiedy chce. Wiele razy jadąc autem widziałem migające światełka. Wówczas zaczynam hamować i wypatrywać pieszego po którym ani śladu. Pomysł z tymi światełkami bardzo dobry, ale najpierw sobie je przetestujcie, a później zakładajcie kolejne.
Pycha! Wiele lat mieszkałem w tym drapaczu chmur przy Dzielnej. I wiele potrąceń widziałem na tym przejściu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!