Panie M.B. czas na zmiany w radzie miasta. Jeszcze tylko kilka dni i powiemy wam do wodzenia za 5 lat.
Mam nadzieję, że debata nie będzie ustawiona a Pan Prezydent odpowie na trudne pytania. Napiszę do strefy fm aby debata nie była ustawiona. Nagram tą debatę. Trochę takie debaty mnie śmieszą ponieważ w prawdziwej debacie jest tak, że trwa godzinę i prowadzi ją 2 dziennikarzy jeden wybrany przez jednego kandydata drugi przez drugiego i wtedy jest sprawiedliwie.
Oczekuję,ze p.Chojniak jak co roku będzie kwestowal przed cmentarzem w Dniu Zmarłych.Trzeba być prostakiem,zeby wyśmiewać się z tak szczytnego celu.No...chyba , że ma się rej EPI
.
Nigdy więcej rządów PO,a jak słyszę o Nowoczesnej to od razu wiem na kogo mam głosować: tylko Chojniak i żeby była jasność ,nie jestem z Jego komitetu wyborczego.
Nigdy nie zagłosuje na Po już mam ich dosyć przez podjudzania wstyd na własny Kraj
Naprawdę jesteście tak ślepi i głupi, kto się chce łapę postawić tu na Piotrkowie? Zobaczcie tylko to zdjęcie i działajcie 4. listopada
Mnie tylko ciekawi, czy ta pani uszanuje 1 listopada i czy będzie agitować na cmentarzu. Jeśli tak, to jej zrobię zdjęcia i skompromituję u mnie na blogu, który niestety dla tej pani dużo czyta.
Głosuj sobie na kogo chcesz ale nie krytykuj ludzi których nie znasz
Czy Borówkowa dalej rozdaje krówki pod Biedronkami ? łahahahaha !
Tak mi się wydaję, że najwięcej wpisów jest pracowników z UM Piotrkowa itp., którzy nie chcą zmian na stanowisku PM bojąc się o swoje stanowiska...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!