ta karta powinna być tylko dla osób pracujących, mops juz pomaga innym. Emeryci tez dostają. Karta tylko i wyłącznie dla mieszkańców pracujących nie pobierających innych świadczeń.
Powinni obniżyć wszystkie wynagrodzenia o połowę a pozyskane środki przeznaczyć na pomnik Piłsudskiego i pomoc dla " horych curek "
super sprawa ale lepsze by było jak by byly darmowe przejazdy mzk to ulatwiło by najbardzie Piotrkowianom sytuacje jest duzo osob starszy ze nie wykorzystaja tego wszystkiego chodzi o sport moze tak zrobic jak jest w Tomaszowie mazowieckim taka karte
Możecie mi powiedzieć jaki sens ma montowanie masztu 5G na szczycie naszej pięknej zabytkowej wieży ?
Istny absurd !
ja majacy 30wiosenek wole jak by dali karte na darmowe przejazdy sam bym zostawial swojego szretexa pod blokiem i bym jezdzil mzk to by byla ulga
trza bedzie przemeldować sie do Tomaszowa tam placic podatki chociaż czlowiek bedzie wiedzial ze na cos podatek idzie tam maja darmowa linie a to dla mieszkancow jest ogromna ulga miasto lezy blisko zalewu i mozna smialo jechac sobie autobusem za darmo czy podiechac i po zalatwiac jakies sprawy mozka kilkoma autobusami jechac a tu zrobili karte jak polowa ludnosci to juz po 50sce i gdzie taki czlowiek pojdzie grac w tenisa czy na silownie fajnie ze bedzie ale slabo zrobiona bedzie ta karta
Pływalnie- Takie raczej gorzej niż lepiej, kto lubi pływać w chlorze i "pozostałościach". Ale są i tacy i dla nich +.
Fizjoterapia- Kto doznał jakiegoś urazu to i na plus a i kto zdrowy to może się wybrać.Sam po 7 kiedyś byłem :) Ogólnikowo +++++++++++++++ bo tania impreza to nie jest :) :(
Lodowisko- Byłem, i "jeździłem" ciężko to nazwać jazdą ale tak. Taki ni to plus ni to minus. Ale przejechać się można :).
Hala Tenisowa- Dla naprawdę małego promila Piotrkowian. Ale zawsze promowanie sportu :)
Siłownia- Taaa już widzę jak Calypso albo StepOne te zniżki honorują. No chyba że Osir, ale tam coś jest?
Sauna- Osir xd, chyba że gdzieś w mieście jest jeszcze jakaś "konkurencja".
Aerobik- +++++++++ więcej pięknych pań, i zgrabnych :). Wiek nie gra roli, dobra 18+ bo zaraz płacz będzie.
K. Biblioteczna- może dla uczniów +. Dla reszty, no nie czarujmy się kto tam chodzi promil promila w promilu piotrkowian.
Jakieś wydarzenia- W życiu na jakichś płatnych wydarzeniach w Piotrkowie nie byłem więc się nie wypowiadam. Są takie? -
MOK- w gimbazie chyba tam byłem, coś tam płaciłem. Raczej - (sugestia mglistymi wspomnieniami)
Muzeum- Byłem kilka razy, wystawa broni białej z ll WŚ jak najbardziej na ++++. Szkoda tylko że na ePiotrków nie ma info co aktualnie jest w muzeum do zwiedzania " repertuar/temat wystawy"
Mam 33 lata bezdzietny więc jak dla mnie te zniżki to tak o kant wiecie czego potłuc.
I tak post będzie skasowany więc pal licho z nim :P
Przecież taka karta już jest! Wdrożona w 2004 przez MZK. Po co druga?
Brawo dla pana Prezydenta Chojniaka za realizację programu wyborczego radnej Marleny Wężyk-Głowackiej. To Ona miała to w swoim programie podczas wyborów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!