To tak jak z naszym premierem. Wszystkie obietnice bez pokrycia. Wepnijcie w klapy święty obrazek, może będziecie bardziej wiarygodni.
Ja się ciesze ze będzie podwyżka mnie stać. Chcieliście chojniaka więc macie.
no cóż, i tak z mycia się raz na 4 dni będe musiał teraz to rozłożyć na raz w tygodniu :( dziękuje panie cho(u)jniak
no cóż, i tak z mycia się raz na 4 dni będe musiał teraz to rozłożyć na raz w tygodniu :( dziękuje panie cho(u)jniak
Też mi temat.
Przecież woda od początku roku zdrożała już o 5,9%, więc kolejna podwyżka i tak musi być bo woda od 1 maja musi kosztować minimum 4,5-4,6zł za 1m3 + ścieki to inna para kaloszy.
Drogi rok się szykuje ale jak bałwany przy korycie i przy urnie to czemu się dziwić.
Tutaj chodzi o ciepłe lądowanie bez wazelinki na przyszłość dla chomika bo tak zakotwiczy bo nieudolnej władzy bezprawia.
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!