przy urzędach koniecznie zakaz parkowania dla pracowników lecz tylko dla klientów .
W jednym z miast opłaciłem postój i załatwiałem sprawy urzędowe. Zapomniałem opłacić przedłużenie postoju i dostałem zaproszenie do strefy parkowania. Jakie było moje zdziwienie jak zapłaciłem 7 zł. Okazało się, że płace w dniu otrzymania powiadomienia i u nich jest tak, że płaci się stawkę godzinową za nieopłacone parkowanie.
Ok strefy strefami a co z drogami kiedy będzie zrobiona ul.Roosevelta od Pekinu do Granicznej, Żelazna Sienkiewicza od WP do Narutowicza i Sikorskiego od ronda do Lidia słowackiego od Focusa do końca samego
Pod ZDIUMEM niech pani wypych też zrobi sobie strefę płatnego parkowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w wielu miastach zasłużeni honorowi krwiodawcy mają darmowe parkowanie a we wsi piotrków tryb nawet o tym nie wspomną
Opłata parkingowa powinna wzrosnąć,a komunikacja miejska powinna być darmowa.Przy wjeżdzie do miasta,powinny powstać parkingi,a ruch kołowy w mieście to tabor MZK
Można płacić za parkowanie w miejscach wyznaczonych , ale nie CHCĘ aby MASZYNA mnie OKRADAŁA - dlaczego przy takiej TECHNOLOGII automaty nie wydaja reszty ? Przecież to jest jawne okradanie obywateli.
A kiedy strefa płatnego parkowania na Belzackiej ? Tej starej Belzackiej.
Taki urzędnik przyjedzie autem do pracy postawi auto za free 8h.Jedno jego auto stoi i stoi.Ile w tym czasie interesantów mogłoby skorzystać z tego miejsca i załatwić swoje sprawy???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!