Czy ktoś to przed dodaniem przeczytał? ;)
Będą światła a przejazd przez skrzyżowanie wydłuży się o kolejnych kilkanaście sekund ............... no i oczywiście bałagan ................
Hmm a co jest trudnego na tamtym skrzyżowaniu? Przecież w lewo skręca sie bez problemu.
Jak ktos nie potrafi sie poruszac po drogach to i swiatła mu nie pomogą.Co sie dzieje na rondzie Conkordii nie było switeł mieli wszyscy problem i dla mnie lepiej było jak swiateł nie było.Zrobiono sygnalizacje i tak nie potrafia jeździć bo nie ma dnia żeby sie tam nie tłukli i to samo było wczesniej.Jak sie nie potrafi czytac znaków i ich zastosować w realu to tak jest i bedzie ,ze takiemu kierowcy nic nie pomoże .Ja po wszystkich skrzyżowaniach w mieście jeżdżę i zadnych problemów nie mam nawet jeśli sygnalizacja zgasnie całkiem
Po co lewoskręt i pieniądze wykładać przecież można cztery zmiany świateł zrobić i z każdej strony ruch będzie po kolei. Bezpieczeństwo zapewnione.
Który pracownik z Zarządu Dróg i Utrzymania Miasta spowodował kolizje, że zauważyli problem?
:-D
najwyzszy czas bo wszytskie warunki ku temu sa łacznie z narysowanymi liniami. wystarczy tylko cykl sygnalizacji zmienic.
Chyba poważnie ucierpiał ktoś z rodziny "władzy", tyle lat czekać na lewoskręty...
No w końcu . Jednak władze sobie wzięły skargi mieszkańców , szkoda, że po tak długim czasie . Ale lepiej późno niż wcale :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!