za wynagrodzeniem to proszę umieścić mnie na 1-szym miejscu ...... może starczy na kieliszek chleba .......
Widać jak na dłoni, układ zamknięty. Tylko bierni, mierni,wierni. To jest nabijanie kasy swoim, a reszta niech głosuje na wybrańców i przymiera głodem. NEPOTYZM
Wszystkie muchy lecą do jednego g.wna lub inaczej jedno g.wno ściąga te same muchy.
Przez ostatnie kilkanaście lat wiele miast znakomicie się zmodernizowało i wybudowało wiele imponujących obiektów użyteczności publicznej. W Piotrkowie w tym czasie wymieniono kilka odcinków drug i chodników. Zadłużenie miasta wzrosło wielokrotnie. Dość rządów miernoty i pasożytów!!!!
Tyle członków! Toż to prawdziwa ch****a! ;)
Kolejny projekt z mętnymi założeniami i odpowiedzialnością rozmytą na wiele osób... Sprytne zagranie przedwyborcze.
hahahahahahahahaha,poplułem ze śmiechu monitor!
Co ta banda nierobów jeszcze wymyśli,komitet sterujący,łahahahahahaha.
http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/ruszamy-z-rewitalizacja-podzamcza-
Co siedzi w tych chorych łbach,żeby wymyślać takie głupoty???
Ludzie,przecież Piotrkowem rządzi banda nienormalnych idiotów!!!!!!!!!
Komitet Sterujący ze Sterylizatorem z Łódzkiej......ci ludzie są chorzy i jak najszybciej powinni się zacząć leczyć.
Proszę o powołanie Rady Nadzorczej nad Komitetem Sterującym ds. rewitalizacji miasta ............... jestem pierwsza jako kandydatka ...... a ile za posiedzenie ? ? ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!