Napisałem, że nie jest a nie, że nie był. Może kiedyś był. Mówiłeś, że obecnie w Sulejowie rządzi SLD a tak nie jest. Nie trzeba być członkiem partii aby startować z jej list do parlamentu, to są częste przypadki w Polsce a wynikają z ordynacji wyborczej - ktoś Cię musi poprzeć abyś mógł kandydować i tyle.
Pan Jacek? To jest szpicel on nagrywa ludzi, chodzi z dyktafonem. Kiedyś ktoś go złapał na nagrywaniu rozmów. Tylko nie wiem komu dzisiaj donosi, bo kiedyś.... to było oczywiste
Mówisz o liczbie pracowników ? Jaki koszt utrzymania był wtedy i jest dzisiaj. Porównaj.
To faktycznie wstyd tłumy na festynach, nawet na małych sobotnich potańcówkach to fakt wstyd. Nie ośmieszaj się.
trąca to pomówieniami a w ten sposób można każdemu coś zarzucić. A nawiasem ten festyn 3 Maja to ten widoczny sukces obecnej dyrektor ? Nie żartuj.
Potańcówki to były lata 80 inna epoka inni ludzie. Ty się nie ośmieszaj i przestań żyć wspomnieniami, świat idzie do przodu. Wstydem było trzymanie tego człowieka na tym stanowisku. Porozmawiaj z ludźmi co z nim pracowali wcześniej, dowiesz się kim był i co sobą reprezentował - nie nadawał się do niczego i nigdzie
To są fakty. Ludzka pamięć jest dobra. Ja nie chwalę obecnej P. Dyrektor, bo mi się nie podoba wiele jej zachowań ale Ty nie chwal P. Jacka bo to jednak dzisiaj to jest inna jakość.
Tego nie można porównywać. Są inne zadania, inne czasy inni ludzie, w oparciu o inne przepisy funkcjonuje MOK. Widzę, że remonty zostały zrobione a przedtem była odrapana buda nawet nie było porządnych toalet i nie miał kto ścian pomalować.
Pani dyrektor sama maluje i za swoje ?
Zgoda, ale czy to znaczy że musi tyle kosztować i zatrudniać ?
pod względem turystyki świat faktycznie poszedł do przodu, ale Sulejów przez ostatnie trzy kadencje turystycznie się zdegradował.
Jakaś wyjątkowa nienawiść przebija u ciebie do tego człowieka. Ukradł ci coś czy co ? Konkretnie co ci zrobił ?
Mylisz się to było jeszcze 10 lat temu, do momentu przeforsowania tego tragicznego parku. Pomysł jak wiele innych bzdurnych, a koszt ponosi społeczeństwo.
Ale organizował je radny z Podklasztorza a nie dyr. MOK
To kwestia umiejętnego administrowania obiektem, poprzednik tego nie robił.
Nic mi nie zrobił i tu nie chodzi o nienawiść, ten pan jest dla mnie najgorszym przykładem cynicznego i cwanego urzędnika z poprzedniej epoki czyli PRL - nie przystającego do dzisiejszych czasów.
brakuje tylko wieloletnich fachowców od wychowania z dd z Sulejowa i będzie wesoło tez powinni się zaangażować w odpady hhee
Mieszkańcy wszystkich skazanych na zatrucie gmin powiatu (28 decyzji starosty)! przyłączcie się do protestu! Nie pozwólmy zrobić z naszego powiatu śmietniska niebezpiecznych odpadów! Jak będzie nas dużo i będzie TVP to razem to wygramy!!
A KIEDY RUSZA BUDOWA MOSTU W SULEJOWIE? SŁYSZAŁAM, ŻE ZA MIESIĄC. KTOŚ COŚ WIE, A MOŻE GMINA UPRZEDZI WCZEŚNIEJ I POINFORMUJE NA SWOJEJ STRONIE.
27 maja protest pod starostwem - miasteczko namiotowe!
również 27 maja pikieta pod UM w Sulejowie o 10:00 skąd przemarsz na plac straży gdzie będą darmowe busy , które zawiozą chętnych na protest pod starostwo!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!