To była "opozycja" prozłodziejska, a nie prokapitalistyczna...
Dzisiaj mamy wpływ na to kto rządzi Polską. Za komuny był wybór między dżumą a cholerą. Nie wiem kogo masz na myśli pisząc o dzisiejszych "onych" ale ja pisałem o bandytach spod znaku czeka którzy mają na rękach krew pomordowanych Polaków i pobierają za to wysokie emerytury, a kiedy zdychają, to na cmentarz odprowadza ich w asyście kompania honorowa Wojska Polskiego.
http://niezalezna.pl/60512-wstyd-i-hanba-ministra-siemoniaka
Co wspólnego z kulturą ma ta chamska impreza?
Kawałek historii tego kraju...
Pielęgnowanie historii jest ważne, ale z tego nie przybędzie miejsc pracy w gminie, by młodzi ludzie, nasze dzieci, nie musiały opuszczać rodzinnego domu, stając się zarobkowymi emigrantami. Najwyższa pora o to zadbać, Panie Burmistrzu.
Będziemy bacznie obserwować podejmowane działania...
~ból
nie umiesz czytać ze zrozumieniem? chodzi mi o to że powinni go jeszcze wprowadzić w 1989! by nie dać Polski w ręce złodziejom
Też pamiętam jak w miesiącach przed stanem wojennym kolesie z solidarności już przejmowali władzę, jak tępili wszystkich którzy byli na stanowiskach kierowniczych i obsadzali swoich. A najgorsi byli zwykli, tchórze którzy zaraz po wprowadzeniu stanu wojennego stali się agentami lub służalcami komuny.
Jak byś chciał zaś zobaczyć jak obecnie policja pałuje prawdziwych patriotów to wybierz się kiedyś na marsz niepodległości.
A pałowanie i strzelanie do zgromadzonych będzie? Czytając komentarze poniżej stwierdzam, że oprócz paru chwalebnych przypadków, komuchy trzymają się mocno. Może co niektórych z Was też należałoby przewieźć do szpitala? Tak jak Waszego idola Czesława K.
mlodzi bezrobotni z Polski i ci którzy uciekli przed bezrobociem za granicę to miliony, ci którzy mają 1,5 na rekę kiedy prezydent biednego miasta ma 10! a złodziejska elyta biznesowa jeszcze więcej ... to my Młodzi Patrioci! Popieramy stan wojenny w 1981! to nasz głos jest w necie
a "stare komuchy" raczej nie czytają internetu
~ kp grunwald- Kto dał Ci prawo do wypowiadania się w imieniu innych osób? Popierasz stan wojenny? Gratuluję.
na pewno burmistrz o to zadba, szczególnie po dwóch dniach urzędowania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!