metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ęęęę ~ęęęę (Gość)23.04.2014 14:12

Bardzo ciekawe i chwalebne, że będą nowe tablice. Mam nadzieję, ze będą kamienne i metalowych już nikt nie za...bierze. A swoją droga to policja i S.M. ustaliły kto zniszczył i ukradł tablice i czy złapano tych c..ji?

30

Mała Małaranga24.04.2014 12:22

"eeee" napisał(a):
Mam nadzieję, ze będą kamienne i metalowych już nikt nie za...bierze.

Cytuję:
Tym razem nie będą jednak wykonane z brązu, a z ciemnego granitu na którym zagoszczą srebrne napisy.

Komentarz był edytowany przez autora: 24.04.2014 12:23

10

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)24.04.2014 14:57

1) Lepiej późno niż później... cieszę się, że W KOŃCU "władza" zauważyła problem i szuka antidotum.
2) Mam nadzieję, że od tej pory wszystkie nowe tablice będą wykonywane z materiałów anty-wandalowych.
3) Przypominam "władzy" o kolejnych wyzwaniach - skradziono jeszcze tablice w Al. 3-go Maja oraz na Pl. Zamkowym.

20

broda ~broda (Gość)24.04.2014 16:33

"expiotrkowianin" napisał(a):
1) Lepiej późno niż później... cieszę się, że W KOŃCU "władza" zauważyła problem i szuka antidotum.

9 miesięcy - ciężki poród wyłonienia wykonawcy - nie licząc planowanych 2 na wykonanie. Wybory panie i panowie - wybory.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat