Przytłaczająca większość "polskich" mediów jest w rękach Niemców (czy nazistów - jak wola niektórzy). Więc się pytam, o jaka wolność tu chodzi z tym chodzeniem (maszerowaniem)?
Wybory się skończą i wiece i inne marsze i najazdy na miasta też się skończą.
Przy okazji jednego hasła przewodniego, zaliczą wszystkie pomniki, oby im kwiatków nie zabrakło ;)
Wolne media, hehe, jakiś miesiąc temu Durczok przeprowadził wywiad z premier Kopacz zadając jej niewygodne pytania lub jak kto woli - zgnoił ją jak psa. Panom z WSI to się nie spodobało i w agenturalnym Wprost został opublikowany artykuł o rzekomym molestowaniu podwładnych przez Durczoka.
KMN - Wolne media, wolne żarty
jest za spokojnie więc trzeba wypuścić na ulicę kilku debili z plakatami i banerami i zadyma gotowa !!!!
Szukam prawdziwej polskiej katolickiej rodziny w odległości co najmniej 15 km od Piotrkowa, która przyjmie nas
8 marca /para żyjąca w grzechu/ na okres około 8 godzin, aby demokracja mogła rosnąć w siłę w grodzie
Gdzie Ty jesteś moja Polsko?
To nie jest moja Polska.
Moja ojczyzna jest krajem ludzi dobrych, sprawiedliwych,uczciwych,miłosiernych. Ludzi radosnych, szczęśliwych, spokojnych. Jest państwem szanującym obywatela, dbającym o swój zrównoważony rozwój, wpatrzonym w wizję dostatku, powagi i dobrobytu.
A take Polske mamy.
W tym państwie nie da się normalnie żyć. Tu„człowiek człowiekowi wilkiem“, a każdy dzień, bezwzględną walką o przetrwanie. Tu rządzą prawa dżungli i mentalność Kalego, tu „sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie“. Błazen jest królem, wagabunda pełni rolę mędrca, kuglarz aspiruje do rządu dusz.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!