Popieram mardz bo coraz częsciej wladza chce ogeaniczyc wolność słowa w mediach narzucajac cenzure co przeklada się chociaż na to ,że komentarze niewygodne dla wladzy media pomijaja a tym samym narzucaja cenzure na społeczeństwo ulegajac presji rzadzących .Ja rozumiem ograniczenia jeśli ktos brzydko sie wyraża i ubliza innym to jest zrozumiałe ale komentarze mówiące prawde to na to zgody społeczeństwa byc nie moze by zamykać usta po to aby władza wygodnie nami mogla manipulować
Gdzie Ty jesteś moja Polsko?
To nie jest moja Polska.
Moja ojczyzna jest krajem ludzi dobrych, sprawiedliwych,uczciwych,miłosiernych. Ludzi radosnych, szczęśliwych, spokojnych. Jest państwem szanującym obywatela, dbającym o swój zrównoważony rozwój, wpatrzonym w wizję dostatku, powagi i dobrobytu.
A take Polske mamy.
W tym państwie nie da się normalnie żyć. Tu„człowiek człowiekowi wilkiem“, a każdy dzień, bezwzględną walką o przetrwanie. Tu rządzą prawa dżungli i mentalność Kalego, tu „sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie“. Błazen jest królem, wagabunda pełni rolę mędrca, kuglarz aspiruje do rządu dusz.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Szukam prawdziwej polskiej katolickiej rodziny w odległości co najmniej 15 km od Piotrkowa, która przyjmie nas
8 marca /para żyjąca w grzechu/ na okres około 8 godzin, aby demokracja mogła rosnąć w siłę w grodzie
jest za spokojnie więc trzeba wypuścić na ulicę kilku debili z plakatami i banerami i zadyma gotowa !!!!
Wolne media, hehe, jakiś miesiąc temu Durczok przeprowadził wywiad z premier Kopacz zadając jej niewygodne pytania lub jak kto woli - zgnoił ją jak psa. Panom z WSI to się nie spodobało i w agenturalnym Wprost został opublikowany artykuł o rzekomym molestowaniu podwładnych przez Durczoka.
KMN - Wolne media, wolne żarty
Przy okazji jednego hasła przewodniego, zaliczą wszystkie pomniki, oby im kwiatków nie zabrakło ;)
Wybory się skończą i wiece i inne marsze i najazdy na miasta też się skończą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!