Fajnie... Szkoda tylko, że to angielskie hospicjum dla dzieci z UK... Nie mam nic przeciwko, bo uważam, że to szczytny cel ale sponsorować punkty medyczne w UK gdzie służba zdrowia jest na dużo wyższym poziomie niż w Polsce to lekka przesada...
no sorry,ale wszędzie na świecie jest potrzebny dodatkowy grosz,przynajmniej ja tak sądzę,a na UK..jest więcej biedy
Ciesze się, w naszym regionie są takie talenty jak Pan Dariusz, oglądałem relację o nim w telewizji. Podobno ten rzeźbiarz skończył tylko szkołę podstawową, czy to prawda? Pytam się nie po to by ośmieszyć Pana Darka bo wiele ludzi po szkołach podstawowych/zawodowych dochodziło na szczyty, tylko po to by przekonać siebie do tego, że Pan Darek jest maniakiem/fascynatem/pasjonatem rzeźby w drewnie.
Nic dziwnego, że Kate i William nie przyjęli prezentu. Kto chciałby położyć dziecko w czymś, co przypomina sarkofag?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!