metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga18.07.2013 11:52

"Al-Bundy" napisał(a):
Jak tak czytam te bełkoty Złotoustego Jarosława, to nieodmiennie nachodzi mnie pytanie: skąd oni go do ***ja wytrzasnęli i ile mu płacą za te dyrdymały???

Z Kamieńska. A ile płacą, tego nie wiem.

00

PLIM PLU BUM ~PLIM PLU BUM (Gość)18.07.2013 14:56

Referendum i wybory za pasem to trzeba narodowi pokazać że się o niego dba.

00

Antoni ~Antoni (Gość)18.07.2013 18:39

Panie prezydencie gdzie obiecana ścieżka rowerowa w kierunku koła chociażby do granic miasta ulicą Wierzejską. Sami piszecie i sami wiecie jaki tam jest ruch rowerowy i pieszy a droga najgorsza w mieście . Panie Prezydencie 17mln na szlak wielu kultur , 19 mln nowej pożyczki a niema na chodnik lub ścieżkę w najbardziej uczęszczanym miejscu rekreacyjno wypoczynkowym w mieście . Gdzie Pana obietnice. Nie chcę krakać ale wcześniej czy później, codzienna wizyta Policji nie pomoże, musi w tym miejscu się coś wydarzyć aby z tych milionów uszczknięto kilkadziesiąt tysięcy na ścieżkę dla mieszkańców. WSTYD !

00

martens ~martens (Gość)18.07.2013 20:18

"Antoni" napisał(a):
Gdzie Pana obietnice

chojniak jak tusk,tylko obiecuje a kinol coraz dłuższy.

00

ares1 ~ares1 (Gość)18.07.2013 20:23

"martens" napisał(a):
chojniak jak tusk,tylko obiecuje a kinol coraz dłuższy.

E tan Pan Prezydent już nawet nie obiecuje! Ps. kiedy wraca z pielgrzymki?!

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)18.07.2013 20:38

"Piotrkowianin" napisał(a):
Z Kamieńska.

Czyli "fachowiec" importowany... :) Ciekawe, czy sam podanie o pracę w urzędzie złożył, czy może sławą tak wielką się cieszył, że sami go znaleźli i propozycję pracy jemu złożyli? :) Że też go jeszcze Donaldinho nie podkupił - Jarosław Złotousty na pewno pięknie wyjaśniłby ciemnemu ludowi, dlaczego w tym kraju jest coraz gorzej...

00

tutaj tutajranga18.07.2013 20:49

Słyszałam, że rozkłady jazdy MZK w Piotrkowie robi człowiek z Poznania.

00

mix ~mix (Gość)18.07.2013 21:01

"tutaj" napisał(a):

wnisek z tego taki ze w pierdkowie brak kompetentnych osob. poznan wszak wiekszy i napewno ma wiecej lini niz 9.

00

Rowerzysta ~Rowerzysta (Gość)18.07.2013 23:31

A wycinanie drutów to ile będzie kosztowało 20 mln, czy 500 złotych?

00

Judasz ~Judasz (Gość)19.07.2013 07:38

Te pręty na zdjęciu kojarzą mi się z tym:
http://www.wiocha.pl/955941,Wystajacy-metalowy-pret-z-jezdni-przebil-auto

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat