Z Kamieńska. A ile płacą, tego nie wiem.
Referendum i wybory za pasem to trzeba narodowi pokazać że się o niego dba.
Panie prezydencie gdzie obiecana ścieżka rowerowa w kierunku koła chociażby do granic miasta ulicą Wierzejską. Sami piszecie i sami wiecie jaki tam jest ruch rowerowy i pieszy a droga najgorsza w mieście . Panie Prezydencie 17mln na szlak wielu kultur , 19 mln nowej pożyczki a niema na chodnik lub ścieżkę w najbardziej uczęszczanym miejscu rekreacyjno wypoczynkowym w mieście . Gdzie Pana obietnice. Nie chcę krakać ale wcześniej czy później, codzienna wizyta Policji nie pomoże, musi w tym miejscu się coś wydarzyć aby z tych milionów uszczknięto kilkadziesiąt tysięcy na ścieżkę dla mieszkańców. WSTYD !
chojniak jak tusk,tylko obiecuje a kinol coraz dłuższy.
E tan Pan Prezydent już nawet nie obiecuje! Ps. kiedy wraca z pielgrzymki?!
Czyli "fachowiec" importowany... :) Ciekawe, czy sam podanie o pracę w urzędzie złożył, czy może sławą tak wielką się cieszył, że sami go znaleźli i propozycję pracy jemu złożyli? :) Że też go jeszcze Donaldinho nie podkupił - Jarosław Złotousty na pewno pięknie wyjaśniłby ciemnemu ludowi, dlaczego w tym kraju jest coraz gorzej...
wnisek z tego taki ze w pierdkowie brak kompetentnych osob. poznan wszak wiekszy i napewno ma wiecej lini niz 9.
A wycinanie drutów to ile będzie kosztowało 20 mln, czy 500 złotych?
Te pręty na zdjęciu kojarzą mi się z tym:
http://www.wiocha.pl/955941,Wystajacy-metalowy-pret-z-jezdni-przebil-auto
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!