Wielki czas zrobić porządek z bezodpływowymi szambami.
Cieszy się taki bo jest podłączony do melioracji lub do studni i truje wszystko co żyje dookoła!!!!
Mam nadzieję że zaczną do tego zbiorczego szamba na Pasażu.
Cuda się zdarzają!!!!
Ostatnio w oknach szacownego budynku wizerunek postaci płaczącej się pojawia.
Płacze nad tymi co przychodzą czy nad tymi co tam pracują?
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Największe szambo mogło zniknąć po 21 listopada 2010 r. ale wola ludu była inna. Teraz to nawet kontrola już tam nie pomoże.
O kur.a będą gówno wąchać :D
Stado zidiociałych urzędasów darmozjadów nie może od ponad 20 lat kanalizacji wybudować, a gdy w skarbcu pusto to psiarnię wypuszczają do wąchania gów.a :D
W jakim my kraju żyjemy.
Szkoda, że Pan z wąsikiem nie wytępił tego w cholerę za w czasu może by się lepiej żyło.
Na pierwszą kontrol prosze o sprawdzenie szamba "Urzad Miasta" kolejne szambo PUP zwany dalej Pupa od tego co mozna tam zalatwic i Starostwo Powiatowe czyli krotko mowiac samo gowno
urzedas rozbiera sie zaklada kapielowki i sie kapie
Uważam że każdy dom zamiast kanalizacji lub szamba bezodpływowego powinien być podłączony do przydomowej oczyszczalni ścieków.Ja u siebie mam takie urządzenie zainstalowane.Nie muszę kombinować.Wybieram raz w roku.
hahahahaha dobre dzieki za informacje.
Bardzo dobrze myslisz. Ja jeszcze bym zainwestowal w studnie glebinowa koszt okolo 5 tys i sie nie martwic o rachunki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!