O ja pitole. Prawie 800 tyś za lekko ponad 100 komputerów ? Wychodzi ok. 7600 za zestaw. Za taką kasę można mieć 3 dość dobre komputery. Chciałbym poznać parametry komputerów jakie mają być kupione, bo wychodzi, że będą to mega kompy.
Balon pękł.
Kolejne sprawa dla prokuratora to:
Komputery dla ubogich rodzin z Piotrkowa.......
Internet szerokopasmowy w gminach Moszczenica, Ujazd, Będków, Czarnocin.....
Budowa oczyszczalni ścieków..
Dlaczego wybrano najdroższą kancelarię prawna do obsługi tych projektów????
Każdy projekt to kopalnia złota dla kancelarii a miejscy i gminni prawnicy grzeją stołki.
więcej:
Teraz wszystko nam już wolno!
Naród nawet nie podskoczy!
http://sklave.manifo.com/aktualnosci
Najbardziej potrzebujaca grupa to pijaki i stracency im sie wszystko nalezy bo normalni ludzie musza zapracowac
Na biedzie robi się kasę. Dlaczego potrzebującym ludziom, których dotknęło ubóstwo nikt nie pomaga - zamiast zapewnić podstawowe warunki bytowe to się kupuje kompy po kilka tysięcy. Wy, którzy na biedzie ludzkiej żerujecie - jak wam nie wstyd. Unijne pijawy. Pseudo projekty rozpisane po to by 'Elyta' (dawne ub-sb i pochodne królika) mogły zarobić na nowe pałace i wozy. Kukły wstawione po urzędach by ciągnąc i dzielić z resztą układu zamkniętego. To co się dzieje i jak są marnotrawione (czytaj: wpadają w łapy nierobów i innych eurocwaniaków) pieniądze to woła o pomste do nieba. Komuna była oszukana, ale takiego złodziejstwa i upadlania Polaków nie było!
Wychodzi ponad 6500 za jeden zestaw. Zapewne jakieś 2000 to cena zestawu, pozostała kwota to zapewne "koszt obsługi projektu".
Ameryki nie odkryłeś. Każdy potrafiący obserwować i wyciągać wnioski, wie to od dawna.
poprzednio rozdali komputery i płacą za internet - to chyba teraz też?
W tym chorym systemie nic już mnie nie zaskoczy. Gdzie kończy się logika, tam się zaczyna UE. Cóż jednak się dziwić - przecież nadal żyjemy w socjalizmie.
Skąd te dane??
Nie wiesz, co piszesz! Gdybyś żył w tzw. socjaliźmie - to ten post na dłuuuugo byłby ostatnim, co byś mógł napisać.
Wiem co piszę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!