metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
oooo ~oooo (Gość)03.01.2017 12:00

Komuniści będą dekomunizować, ciekawe czasy...

54

luzik luzikranga03.01.2017 13:35

Miałbym dzisiaj willę na Żoliborzu i kilkanaście milionów na koncie. O kocie nawet nie wspomnę. Gdyby mój stary ojciec w tamtych czasach nie był głupim ideowcem, tylko kutym na cztery łapy aparatczykiem. No i mógłbym dzisiaj uchodzić za autorytet moralny, a tak ... znowu gó..o.

61

Mck ~Mck (Gość)03.01.2017 14:19

Oczywiście, chodziło mi o "usuniemy".
Nie jestem zwolennikiem żadnej partii. Jestem zwolennikiem prawdy. I jeśli ktoś był komuchem to należy mu sie za to kara, a przynajmniej wywalenie na zbity pysk z jakiegokolwiek stołka który zajmuje. Chce władzy która robi coś dla ludzi i przede wszystkim ich słucha. Paru polityków może myśli o ludziach, ale nie maja prawa głosu bo są rozpychani przez tych, którzy tylko pchają się żeby sie nachapać.

51

rorek ~rorek (Gość)03.01.2017 15:20

Ja czekam na depapierzyzację. stanowczo za dużo tego JP

55

Anty Zom ~Anty Zom (Gość)03.01.2017 16:24

Usunąć jeszcze ZOMowców ze stanowisk, sprytnie się zakamuflowali w Państwowych Jednostkach

61

or ~or (Gość)03.01.2017 16:27

Pisiorki to wasze gadanie o dekomunizacji możecie sobie w buty wsadzić jesteście niewiarygodni dowody to komuchy w waszych szeregach(nawet ci co strzelali do robotników) oraz program, który serwuje powrót do lat 80 tych czyli do komuny.Gdzieś się pomyliłem?

84

Walduś ~Walduś (Gość)03.01.2017 10:34

Prokurator komunistyczny Piotrowicz- strzelał do robotników Krasulski- Sędzia komunistyczny Kryże itd - donosiciel Zelnik,Wojciech Jasiński, skarbnik PiS Stanisław Kostrzewski czy były minister z Kancelarii Prezydenta Maciej Łopińsk szok odbiera mowę!!! Gdzie te Komunisty są ludzie mściwy !!!!

132

Observer ~Observer (Gość)03.01.2017 17:33

Ulica Poległego Kaczyńskiego i ulica Smoleńskich Miesięcznic to moje propozycje.

65

97-300 97-300ranga03.01.2017 18:08

Wymażemy was z przestrzeni publicznej,to jest tylko preludium większego dzieła muzycznego które zostało napisane specjalnie dla was.Stop komunie !

62

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat