metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
komentator ~komentator (Gość)04.01.2012 14:32

Dzień dobry
Brawo panie Danielu.Proszę o poparcie ludzi, którym zależy na klubie. Większość mężczyzn otarła się o ten klub w latach młodzieńczych, więc powinno zależeć jej na funkcjonowaniu wspaniałego klubu.
Życzę powodzenia, wierząc, że w tym mieście są jeszcze ludzie dobrej woli / a nie tylko np. osoby, politycy przed wyborami, czerpiące z tego różnego rodzaju korzyści /

00

ares1 ~ares1 (Gość)04.01.2012 14:54

Byle ta lista była dostępna w jakiś konkretnych miejscach do podpisania!

00

kibic ~kibic (Gość)04.01.2012 15:09

Ale to nie trzeba protestować. Trzeba było siedzieć grzecznie i cicho. Może jeszcze nie jest za późno. Może da się kogoś wsadzić na stołek albo coś innego obiecać. Inaczej nie da rady

00

Lopez ~Lopez (Gość)04.01.2012 15:14

macie moje poparcie i mój podpis tylko podajcie informację gdzie będzie dostępna lista { godz. data.}

00

eijm ~eijm (Gość)04.01.2012 16:08

wiem że było ponad 50 komentarzy lud wielkiego nauczyciela działa żeby ich nie pokazać

00

wiem wszystko ~wiem wszystko (Gość)04.01.2012 16:36

Przegonić albo odwołać prezydenta Chojniaka i całe to kierownictwo urzędu miasta włącznie z sekretarzem Munikiem. Dlaczego stowarzyszenie popierające Chojniaka pn. Prawica Razem i koalicjanci z PO, PSL i PIS nie protestują przeciwko takim nierozważnym decyzjom prezydenta K.Chojniaka i jego zastępcy A.Kacperka? Coś mi się wydaje, że chyba zbliża się koniec jego prezydentury. Wkrótce podwyżki opłat za parkowanie w płatnych strefach, wyższe czynsze w komunalnych a od lipca wyższa cena wody i za odbiór ścieków. Kiedy to się skończy?
Wyremontował Trakt Wielu Kultur a kamienice na Starowarszawskiej i w okolicach Pl. Trybunalskiego wyglądają jak zaraz po wojnie. Czy tak rządzi dobry gospodarz?

00

sklave ~sklave (Gość)04.01.2012 16:44

Skandal!!! Skandal!!!!
Balona, balona Jaśnie Panu Cysarzowi się zachciało.
Oby Miłościwe Nam Panujący Kristofolos miał jeszcze jedną zachciankę i tak zasłużony klub uratował.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

filemon ~filemon (Gość)04.01.2012 17:08

Ten klub to dno!!!!!!!!! tylko Polonia Piotrków!!!!!!!!!!

00

heja ~heja (Gość)04.01.2012 17:23

A co wy macie do prezydenta chojniaka ile zrobil dla miasta wiec przestancie sie go czepiac a jesli chodzi o concordie to mnie to zwisa i tak nie chodze na mecze i ta druzyna sie nie interesuje bo wole pilke reczna kobiet albo chłopów i koniec tematu

00

ares1 ~ares1 (Gość)04.01.2012 17:40

"heja" napisał(a):
to mnie to zwisa

To po co się wtrącasz!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat