Beata Szydło złożyła projekt ustawy do sejmu o podwyszeniu minimalnej stawki godzinowej do 12zł tylko nie wspomniała o tym że taki projekt jest już złożony jakiś rok tamu przez SLD tylko oczywiście jeży w sejmowej lodówce
Nie mam nic przeciw tej kobiecie, jako kobiecie, ale wykształcenie - etnograf? Widać , premierem może być każdy
Ja sobie nie wyobrażam tej flegmatycznej i jąkającej kobiety jako premiera !. Nie umie się nawet przedstawić tylko jąknie -" Jeesteem Be aa ta szszy dło
Dramat!! Znowu Macierewicz,spadochroniarz zdobędzie kilkadziesiat tysięcy głosów. Wstyd mi za nasz rejon!!!
Tak jak PiS wymyślił sobie problem z prywatyzacją niby lasów której nikt nie planował a PiS przeciwko temu podpisy sobie zbierał.
skoro wszyscy wszystko wiedzą to czemu na PIS tyle głosów? Nie rozumiem ludzi
Może jak zostanie premierem to sie za Zalew wezmie skoro była i widziała jak jest :)))
Liczą na to że 42% społeczeństwa pójdzie do wyborów, albo i mniej. Ich twardy elektorat i tak zagłosuje.. A później będą się chwalić, że większość społeczeństwa wybrało zmiany. A większość społeczeństwa ma to............
PiS szuka problemów, nie przedstawia rozwiązań. konstruktywna krytyka :-) ha ha ha. Byle do korytka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!