metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Sargiej ~Sargiej (Gość)12.11.2022 10:45

A kto pomoże mi i mojej rodzinie?

10

Dlaczego ~Dlaczego (Gość)12.11.2022 10:46

Nie dam bo nie ma bo inflacja i niedługo sam będę mieszkał pod mostem

10

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)12.11.2022 10:38

Na zdjęciu widać zaparkowane auto na chodniku

00

Ania-mama Wiki ~Ania-mama Wiki (Gość)12.11.2022 13:24

Zbieram na operacje powiększenia ust bo dopiero mam je w rozmiarze XXL a chcę jeszcze większe-pomocy!!!!

12

go?ć_wolf ~go?ć_wolf (Gość)12.11.2022 18:07

Przecież teraz jak ktoś chce pracować to pracy nie brakuje a rodziny wielodzietne to dostają tyle kasy od PISU że niewiedza co z nimi robić a nieroby tylko czekają żeby coś dostać

20

go?ć_obywatel ~go?ć_obywatel (Gość)12.11.2022 18:10

Tak pomagajcie pewldo Samotnym Mamusia kture mają każde dziecko z innym facetem bo mają taki sposób na Życie!!

32

Ja ~Ja (Gość)13.11.2022 06:24

Już są szukają naiwnych żeby dać a oni zaniosą i cały splendor na nich a kupić za swoje to nie łaska .

00

Jurek O ... ~Jurek O ... (Gość)13.11.2022 08:11

A zbiórkę w śrut swojego grona zrobiliście ? Pytam żeby być wiarygodnym a nie liczyć tylko na datki , transport tesz macie ?

10

Gordon ~Gordon (Gość)12.11.2022 10:33

Ale jak to? Przecież Polska wstała z kolan i jest tak cudownie. To po co takie akcje? PIS przecież wszystko daje...

30

Hmmm ~Hmmm (Gość)14.11.2022 09:10

Super, że są takie inicjatywy... tylko za każdym razem mam obawy, czy pomoc trafia do tych rzeczywiście potrzebujących. Ci najbiedniejsi często sami próbują sobie dawać radę, bo im wstyd prosić o pomoc. Za to coraz więcej mamy ludzi roszczeniowych, którym wszystko się należy. Druga sprawa... teraz wszędzie są jakieś zbiórki... a to na renowację nagrobków, szlachetna paczka, wośp, zbiórka na wyprawki szkolne, świece caritas, ludki z puszkami przed wejściami do marketów, menele żebrający o 2 złote na piwo... wybaczcie... ale skąd ja mam na to wszystko wziąć? Nie zarabiam kokosów. Przychodzi rachunek za energię el., za wodę czy śmieci, to muszę zapłacić w terminie, bo spóźnię się o 1 dzień = mam naliczane odsetki.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat