metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wolanin ~wolanin (Gość)30.12.2011 12:22

Fajnie, że są takie pozytywne komentarze. Dołączam do nich, bo też widziałem występ. Pierwsza klasa, profesjonalizm. Szkoda, że grupa jest tak mało rozreklamowana. Choć muszę przyznać, że kiedyś na II programie TVP jakaś pani z władz miasta, które organizują konkursy cyrkowe wspomniała o Caravelli z Woli. To już coś.Gratuluję

00

Halina ~Halina (Gość)29.12.2011 16:12

To co obejrzałam na występie młodych artystów tchnęło we mnie pozytywnego ducha,że istnieją jeszcze ludzie,którym chce się coś przekazać młodzieży.Zaskoczona jestem postawą tych młodych ludzi,którzy w tak krótkim czasie zgłębili taki fach.Pozazdrościć tylko opiekunce i jej podopiecznym.Życzę udanych występów w Nowym Roku i mnóstwa sponsorów,bo grupa jest tego warta.

00

kasia_e ~kasia_e (Gość)29.12.2011 15:55

Tez widzialam wystep i bylam pod ogromnym wrazeniem. Jesli "Caravella" bedzie sie tak dalej rozwijac, to trzeba bedzie kupic wieksza szafke na puchary:) W 2012 roku zycze wielu sukcesow i sponsorow, a osoba, ktore Was nie wspieraja, otworzenia oczu i serc! pozdrawiam

00

fan ~fan (Gość)29.12.2011 11:34

Widziałam występ młodych artystów. Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno młodzieży, jak i pani instruktor, która potrafiła przelać swoją pasję na młodych ludzi. Wielkie gratulacje:)

00

agnieszka ~agnieszka (Gość)02.01.2012 16:32

poszłam z nudów na występ i nie żałowałam. Pierwszy raz widziałam coś takiego, no może tylko w cyrku, ale nie w wykonaniu dzieci. dobrze, że wreszcie coś się ruszyło w tej Woli.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat