~adam - proszę bardzo, zresztą przecież to jest jasne. Kompleks jest tak duży, że oprócz zapaśników zmieści się tam full innych działalności.
Z tego co pamiętam radzili sobie super na sali w dalszej części kompleksu. W reszcie można by zrobić siłownię z prawdziwego zdarzenia(nawet w tym samym miejscu), jakieś SPA, sala do ręki, kosza, tenisa, piłki halowej (coraz bardziej popularna w stolicy, może u nas się coś ruszy), gimnastyka dla otyłych, dla starszych, dla niepełnosprawnych, nauka tańca, na dole hotelu może jakieś centrum zdrowego żywienia ze "zdrową" restauracją? Tego na przykład jeszcze nie ma nigdzie - w wersji z prawdziwego zdarzenia. I co ciekawe wszystko to w większości wymaga tylko ściągnięcia inwestorów w poszczególnych branżach. Tylko, ze po raz kolejny to my - mieszkańcy - mamy dawać pomysły władzom, którym płacimy za tą robotę. Chyba coś nie tak prawda?
ja głosowałem na kogos innego kor przegrał. niese bylismy w mniejszosci w stosunku do moherów
Wyobraź sobie, że głosowałem i to na najlepszego kandydata. Niestety wygrał ten, który wcisnął ciemnemu ludowi najwięcej kiełbasy, kaszanki i salcesonu wyborczego.
w dniu wczorajszym około 18:00 miał miejsce poważny wypadek na rondzie Sulejowskim. Czy coś Wam wiadomo więcej ? Jak ja jechałem to stało auto policyjne, 2 auta SP i 1 karetka. Prawdopodobnie wcześniej odjechały 3 karetki z rannymi.
Aaale o sssso chozzziii...?
Po co ten "gwałt" i to nie na temat wątku.
Trollujesz...
Jest już info na stronie KM w PT
http://www.piotrkow-trybunalski.policja.gov.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1480&Itemid=50
Moim zdaniem pomysł AKS jaki przedstawili parę lat temu Miastu był świetny, mieli na to pieniądze a co najważniejsze wiedzieli skąd pozyskac na utworzenie nowoczesnego ośrodka sportu. Jak dobrze pamiętam mieli w planach również utworzenie Szkoły Mistrzostwa Sportowego dla młodzieży, nie tylko w sportach walki, czy piłki ręcznej ale również i inne dyscypliny znalazłby swojej miejsce, a młodzież nie tylko z Piotrkowa ale tez z z sąsiednich powiatów mogłaby się uczy i trenowac. Dziś mozemy tylko powiedziec szkoda, że pomysł AKS nie został doceniony
Według mnie powinni tam zrobić gimnazjum ponieważ ten budynek się dobrze na to nadaje.W hali , która tam jest zrobiliby sale gimnastyczną a w budynku w stronę osiru byłyby sale lekcyjne.Ponadto o ile wiem jest tam boisko.Gimnazjum to mogłoby być szkołą sportową.
Dobry pomysł!
Argumenty za:
1. Niewielki ruch drogowy na ul. Batorego, czyli mniejsze ryzyko potrącenia ucznia na przejściu dla pieszych, jak to miało miejsce w al. 3 Maja przy SP nr 10.
2. Blisko Szkoły Muzycznej i to o wiele bliżej niż z IV LO.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!