ares1 - kiedy bedzie potrzebny :) a jak masz sie czepiac to czepiaj sie jak jest za co.bo tutaj juz szukasz kolejnej "awantury " chociaz nie masz za co sie czepic...skad tacy ludzie sie wogule biora...
Pisz no z sensem i składem, a nie, jakby klawiatura falowała
Chyba podczas remontu ktoś trącił kamerę z dostępem on-line nad basenem. Kiedyś była widoczna prawie cała niecka, teraz głównie "plaża"
Najlepszy moment na remont we wrześniu-puk puk w g!!!!! A może najlepszy moment na remont w maju ! itp.
Może chodzi o to, że na tej "plaży" są najlepsze foczki do oglądania? ;
~Taki jeden Polak - jesli jestes Polak powinienes zrozumiec co napisalem :) a moze jestem dyslektykiem ??? madrego z siebie robisz a to nie przyszlo ci do glowy ???:)
Jak narazie to Ty ją stwarzasz :((( Już się dałeś poznać tak że jeśli chodzi o Pana Prezydenta i wszystkie z nim zwiazane sprawy nie mam co z Tobą dyskutować na ten temat!Pozdrawiam.
Ps wogóle piszemy przez ó :)))
ares1 - Panie Ares PROSZE MNIE NIE OCZERNIAC I NIE MOWIC ZE MAM COS ZWIAZENEGO Z Panem Prezydentem...bo jest mi wstyd z tego powodu.ja do polityki sie nie mieszam...malo mnie interesuje ale nie lubie jak ktos klamie. i nie mowilem ze jestem zwolennikiem Prezydenta...lecz zawsze powtarzalem ze jest mi obojetne kto bedzie tym prezydentem...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!