metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
To nie moja rodzina. ~To nie moja rodzina. (Gość)12.11.2015 21:06

Oświadczam, że ten rzecznik, to nie jest moja rodzina ze Stanisławowa.
Wojciech Misiewicz

10

pyzdra ~pyzdra (Gość)20.04.2012 12:18

Ble, ble, ble... A podstawowe pytanie dla Piotrkowa - czy PIS pozostanie w koalicji z prezydentem

10

Pajchiw ~Pajchiw (Gość)20.04.2012 13:14

Jak PiS nie pozostanie w koalicji z Prezydentem, to nie będzie nic znaczył - więc pewnie zostanie. Ręka rękę myje, ale i ściska...

00

sympatyk ~sympatyk (Gość)20.04.2012 14:58

Jak by pozostał w koalicji z ludzimi z dawnego betonu komunistycznego to totalna porażka PiS-u i ich ideą (patrz obsady spółek miejskich,i instytucji gminnych!!!)

00

członek ~członek (Gość)20.04.2012 15:03

Jeśli pan MACIEREWICZ nie odetnie się jednoznacznie od piotrkowskiej komuny,która dzierży tak intratne posadki miejskie to przestaje z rodziną głosować na tą partię!

00

J23 ~J23 (Gość)20.04.2012 18:05

Radny Kozłowski Z PIS u wyrzucony z koalicji bo chciał patrzeć na łapki Chojniakowi A Masiarek i Gaik kochają pobożnego inaczej Myślę ze nie zadziała tu AKTA

00

koloobkowski. ~koloobkowski. (Gość)20.04.2012 18:51

Kolejny spadochroniarz z warszawki. Z tego co się ja informuję to pełnomocnikiem nadal jest Dobkowski.

00

A to nowina Kozłowski raczej zawsze był lewicowy ~A to nowina Kozłowski raczej zawsze był lewicowy (Gość)20.04.2012 22:10

co on robi w PiSie.To już cyrk.Mówi się że sekretarką w biurze p.osła Macierewicza jest była działaczka PZPR może partia PiS chce podprowadzić ludzi z lewicy?Dowodem na to jest opozycja do rządów prawicy w Piotrkowie przez p.Kozłowskiego który jako jedyny w radzie miasta reprezętuje PiS. A prawdziwych ludzi prawicy z PiSu sukcesywnie wyrzucano.Oto rządy p.Macierewicza gdzie logika w tym co robi.Zwalcza się prawicę a jednocześnie nagłaśnia że chce jednoczyć prawicę.Schizofrenia czy świadome działanie na destrukcję w mieście państwie??/

00

Radna ~Radna (Gość)21.04.2012 07:42

Gościu PIS w radzie miasta prezentuje njeudaczny Masiarek i Gaik A Kozłowskiego wyrzucił Błaszczynski

00

epikiller ~epikiller (Gość)21.04.2012 07:45

"A-to-nowina-Kozlowski-raczej-zawsze-byl-lewicowy" napisał(a):
.Mówi się że sekretarką w biurze p.osła Macierewicza jest była działaczka PZPR

Swięty Antoni M. w stanie wojennym nie był taki święty i z PZPR miął sporo wspólnego.(jako propagator i antysolidarnościowiec)

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat