Brawo chłopaki, a Czuwaj Przemyśl przegrał swój mecz. Więc tak dalej trzymać.
Kibic-vel Michał O. Co to za poziom ta I liga? A kasa duża, stypendia po 2.000,00zł Za Co?
Jak teraz pan Z. zabierze chłopakom pieniądze za obniżenie poziomu sportowego?Chłopaki wygrywają,robi się coraz lepsza sytuacja w tabeli.Co wymyśli teraz nasza łysa głowa?Ekstraklasa to dużo większe wymagania finansowe i potrzeba sprowadzenia nowych zawodników.Tylko zawodników mi szkoda.
A po co im awans? Kasę mają taką jaką mieli w extralidze { stypendia}
Lopez,puknij się w głowę,kto z zawodników przychodzi grać w ekstraklasie za 2000 brutto(a tyle wynosi stypendium z miasta)?3000-4000 zł to jest absolutne minimum w ekstraklasie dla zawodnika.
Januszek, czytaj tekst ze zrozumieniem, ja napisałem, że stypendium mają takie samie jakie mieli w extralidze.Za 4000zł pracują 4 pielęgniarki, 3 nauczycieli a Polonia lub Concordia z taką kasą gra I-lidze piłki nożnej, najpopularniejszej dyscypliny na kuli ziemskiej.
Coś nie chce mi się wierzyć,że za 4000 zł gra piłkarz nożny w 1 lidze.Jeśli już,to są to pojedyncze przypadki,albo jest to młody zawodnik wchodzący do zespołu.Nie uważam,że na jednym poziomie finansowym,gra piłkarz ręczny i nożny w naszym kraju.To jest kompletna bzdura.Najpopularniejsza dyscyplina na kuli ziemskiej.Masz rację.Tylko,co znaczy nasza kadra w tej najpopularniejszej dyscyplinie.70 miejsce na świecie.Jak to się ma do sukcesów kadry piłkarzy ręcznych i siatkarzy.Najlepiej piłkarzom nożnym dać 10 tys,wyżelować włoski i założyć kolorowe buciki do gry.A te 4000 zł to jaka jest część zarobku lekarza(będziesz dobrze znał Lopez odpowiedż)? 1/3 czy 1/4? Bo lekarze mają przecież najgorzej w tym cudownym naszym kraju?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!