metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kondrad ~Kondrad (Gość)8 godzin temu, 12:34

Mediolan to część drogi po potrójną koronę

03

... ~... (Gość)przedwczoraj, 21:28

Bilety kupione, w sobotę widzimy się w Gliwicach. Tylko zwycięstwo, Piotrcovia tylko zwycięstwo!!!

70

radna Pingot ~radna Pingot (Gość)02.02.2025 10:06

co tam robi Pani Radziszewska. Partyjny klub się robi TRAGEDIA !!!

57

oFca ~oFca (Gość)03.02.2025 18:50

Brawo dziewczyny!
PS. Romka to jest klasa, w trudnym momencie wzięła odpowiedzialność za wynik i rzuciła fajne "bramki" dające Naszym dziewczynom przewagę psychologiczną i punktową..

100

Kondrad ~Kondrad (Gość)03.02.2025 09:12

Mówiłem, że rumuńska myśl szkoleniowa jest najlepsza!

15

Annna ~Annna (Gość)02.02.2025 12:49

Jak Pioctrkowia jak mają napisane na koszulkach Niewiadów?

09

Szczecina ~Szczecina (Gość)02.02.2025 17:40

Zrobione zdjęcie dla lansu

07

... ~... (Gość)02.02.2025 17:32

Bardzo, bardzo fajny mecz. Pierwsza połowa wyrównana, jak nam Gniezno wbiło na koniec bramkę do szatni i +1 dla nich to mogło się wydawać, że w drugiej połowie będzie ciężko, ale nic z tego - druga połowa rewelacja. Sarna drugie MVP z rzędu, czyżby wracała do swojej bardzo dobrej dyspozycji? Grobelna 6 bramek też super. Generalnie każda zawodniczka zagrała dobry mecz. Widać poprawę. Do końca rundy komplet punkt? Stać na to nasz zespół. Fajnie, że znów na meczach Piotrcovii jest tak dużo ludzi na trybunach. Ostatna minuta, wszyscy stoją i dziękują dziewczyną za grę - super widok. Trzeba rozkręcić kibiców, aby cała hala głośno dopingowała przez cały mecz. Może klub sprzedawałby jakieś gadżety kibicowskie? Może szaliki, koszulki? Szkoda, że nie wszystkie zawodniczki mogły grać, no właśnie jak ich zdrowie, czy kontuzje są groźne? Dlaczego klub nie udziela o tym żadnych informacji? Teraz Gliwice, słychać było na trybunach, że kilka osób szykuje się do wyjazdu, aby dopingować dziewczyny na wyjeździe.

110

Balon ~Balon (Gość)02.02.2025 09:48

Mówiłem, że będzie złoto!!! Teraz to już podwójna korona i Liga Mistrzów. Nikt nas nie zatrzyma!

25

Ja ~Ja (Gość)02.02.2025 12:22

Moim zdaniem hala która "planują" nam włodarze miasta wybudować jest za duża bo podobno na 3 tys ludzi a w Piotrkowie nie potrzeba takiej. Wystarczyła by taka na 500 max 700 osób. Z dobrym widokiem na około parkietu. A państwo jak myślicie?

09

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat