Niestety cały ten Szokalski razem z Chojniakiem do odstrzału. Na jedni lód i ani jednego samochodu do odśnieżania i sypania piaskiem. Przecież na mapach pogodowych było jak byk, że u nas będzie padać śnieg z deszczem. W naszym mieście na odpowiedzialne stanowiska zatrudnia się ludzi, którzy o swojej pracy nie mają pojęcia. Nasze miasto powoli się zamyka.
Karol Szokalski - kolejny do odstrzału ze stołka z ekipy Chojniaka. Grzeje stołek nic nie robi.
To Panie Szokalski, skoro policja ograniczyła ruch że jest ślisko, to czemu podległe Panu służby też tam nie pracują? Śmierdzi tu równo. Miasto z kartonu, sypie się równo!
Świetne warunki na doskonalenie techniki jazdy, a tym co nie idzie radzę pozostać w domu
Widziałem pługi jadące Sikorskiego ale żaden nie zbierał śniegu i nie sypał soli i piasku tylko jechały w stronę A1-na mieście zero działania!!!
Bo jeździć to trzeba umić. Trochę śniegu i lodu miszcze suchej prostej w Panice
jedzta wolniej nie ścigejta sie po ulicach... Jezdnie w miescie to nie tor wyscigowy.
Potem policja powie że nie zachowałeś bezpiecznej prędkości No 20 to już chyba wolniej nie można a czy policja tego dyrektora za sypanie soli nie rozliczy
mamy podgląd i wydruki z GPS
Adres: https://epiotrkow.pl/news/czytaj,50471
Panie Szokalski, to prawda, w piątek minął mnie taki jeden pług z podniesioną łyżką, zapierdzielający ile fabryka dała. W centrum miasta! GPS się zgadza, ale po co odśnieżać? Dodam, że dużo jeździłem po mieście, ale widziałem tylko tego jednego szaleńca.
A powody pchania mogą być różne... No mogą, ludzie mogą pchać w ramach rozrywki na przykład.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!