Ja też jestem aktywnym rodzicem pracującym na 2 etapy,żeby zapewnić mojej dwójce dzieci godne życie i nic mi się nie należy. Więcej przywilejów mają ukraińskie matki. I nie narzekam i się nie bulwersuję...
To są właśnie programy pomocowe. Pomoc w całości zostanie połknięta przez żłobki. Mimo, że wcześniej opłacało się żłobkom pobierać 400 - 500 zł. Czy widzicie Państwo do czego doprowadza komunizm rozdawniczy? Do podwyżek cen i wzrostu inflacji.
Nagle ceny żłobka wzrosły o 400% ale tak już było dali 300 zł dofinansowania i odrazu o tą samą kwotę podnieśli.Bezsensowne pranie pieniędzy i nadzwyczajnie aktywny program odstraszania od rodzicielstwa
To jest przelewanie pieniędzy rządowych do samorządu, jeśli tak ten program ma wygldądać że klika piotrkowska będzie na tym żerować to Donald natychmiast niech ten program zawiesi
Wiadomo, że prywatne żłobki, przedszkola nastawione są na zyski, ale żeby publiczne przedszkola były tak drogie to szok i działania wbrew dobru wielu rodzin.
macie rządy USMIECHNIĘTYCH , /czyste powietrze/ też zlikwidowali ,czyli ludzie którzy już ponieśli koszty /duże/ a nie zdążyli wszystkiego dopiąć ,zostali z gigantycznymi kosztami ,ale USMIECHAJCIE się ,,,fajnie jest
Dopóki ludzie nie wyjdą na ulice i nie zrobią konkretnego strajku,rozróby to będą łupić coraz bardziej,mnóstwo pieniędzy jest przeżeranych przez patopolityków i ich głupie pomysły.
A jak wygra Trzaskowski, to będziemy mieli w Polsce raj na ziemi!? Babcia jest o wiele tańsza, i jeszcze starsze dziecko przypilnuje, coś na obiad ugotuje!?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!