Kampania prezydencka rozpoczeta. Wszak to zona Pana Pola ex prezydenta. ZaLosny spektakl sie zapowiada.
Jezlei jest tak jak pisze moderator to przepraszam za pomyłke.
Nie zmienia to jednak mojej opinii nt rozpoczetej kampanii prezydenckiej.
że zacytuję "artystę" -> "wiecie co z nim zrobić !! wiecie co macie robić!!" - oczywiście nie głosować w najbliższych wyborach :-)
Kompetencje na bok - teraz będzie trzeba swoich wsadzić na stołki bo idą wybory i nie wiadomo co będzie dalej..
Moderator: Czy możesz pisać bez błędów?
Wg mnie powinno być:
Barbara Pol, dyrektor MBP, nie jest żoną byłego prezydenta A. Pola.
Aż 4 błędy w 1 zdaniu - wstyd i żenada!
Przecież jak p.Pol dostała pismo ok.godz.13 to wcześniej musiało być przygotowane i podpisane.Panie Prezydencie trzeba mieć troche cywilnej odwagi i przyznawać się do swoich decyzji,a nie zwodzić radnych.
Krytyczne wypowiedzi na temat liftingu biblioteki i posada stracona. Przy panu CH. trzeba uwazac co sie mowi na temat jego pomysłów...
Starsi muszą w końcu zwolnić miejsce młodszym. Starsza pani przepracowała swoje i niech sobie odpocznie. Nie wiem czemu robi się z tego taką sensację...
wreszcie pan prezydent pokazałwszystkim swój charakterek jak widać nikt nie moze byc pewien swojej posady
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!