metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
krwinka ~krwinka (Gość)24.07.2017 20:59

Oddałem 27 l krwi.ktos powie mało.Pewnie, że są lepsi. I chwała im za to!Swoją krew oddawałem we Włocławku, Krakowie, Bydgoszczy, Zgierzu i Piotrkowie. Oddawałem krew bo ktoś mnie poprosili i z dobrego serca bo uważałem tao za słuszne. Gdy pierwszy raz oddałem to były moje 18 urodziny.Poczułem się wyjątkowo! Ale to już przesć....z takim podejściem jak w Piotrkowie to się nie spotkałem nigdzie. Gdy poprosiłem o krew dla członka mojej rodziny odmówiono mi.Przecież nie mogłem oddać trzech jednostek za jednym razem.Kazano mi zapłacić za krew w szpitalu blisko 500 zł. Gdzie jest tu sprawiedliwość?Raz jeden pierwszy i ostatni skorzystałem z prawa do wejścia bez kolejki do lekarza i... zostałem zrugany przez pielęgniarkę która wykrzykiwała jak tak można !przecież inni ludzie czekają normalnie! Inni też nie byli mi dłużni. W tym kraju nie można tak normalnie tylko zaraz jest atak. Od jakiegoś czasu nie oddaję ze względu na chorobę. Krwiodawcy nie mają przywilejów żadnych tak naprawdę a nawet zwykłego, normalnego dziękuję też nie słyszą.l

40

krwinka ~krwinka (Gość)24.07.2017 21:02

i jeszcze jedno przysługuje nam krwiodawcom wolny dzień tak?TAK ale nieskładkowy! kilka lat temu było głośno górnikach, którzy do emerytury musieli odpracować każdy dzień wolny za oddanie krwi!Kocham Polskie prawo!

20

krwinka ~krwinka (Gość)24.07.2017 21:05

Poza tym gratuluję z rezygnacji 1/2 porcji!dla kobiet 510 ml to za dużo a i mężczyźni mają z tym problem a tak po ćwiarteczce i by się uzbierało!

00

97-300 97-300ranga22.07.2017 09:24

Nie sprzedawać krwi , więcej uprawnień dla krwiodawców a będą wyniki.

56

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat