Akurat jest to moje zdjęcie, a nawet gdyby nie było, to nie ma w tym nic niezgodnego z prawem. Straszyć to możesz, ale nie nas.
"ktoś obcy,czy też ktoś "łobcy"- mam prośbę!
Nie pouczaj,nie strasz,śmieszne ......
Kochani forumowicze, chyba organizatorom chodziło o dobrą zabawę w super atmosferze motocyklowo-rock and rollowej, a nie o pozbawione sensu opinie z politycznymi przytykami. Jeśli Bal Motocyklistów nie wzbudził w Was tych pozytywnych emocji, wpadnijcie 5 marca o godz. 20.oo na KARNAWAŁOWY BAL OSTATKOWY organizowany przez Restaurację ALTAMIRA. Najlepsze przeboje lat 70,80 i 90'ych zagra fantastyczny zespół BALANCE, oraz wspomoże ich DJ MARCIN. Dla wszystkich przebranych gości organizatorzy przewidzieli słodkie niespodzianki. Nie siedźcie w domu przed komputerem, gnuśniejąc przy smutnych komentarzach, tylko odwiedźcie ALTAMIRĘ już w najbliższą sobotę.Szczegóły dotyczące imprezy otrzymacie pod numerem telefonu 794 793 121. Do zobaczenia w ALTAMIRZE !!!
Przepraszam faktycznie zdjęcie nie należy do znanego mi źródła. Jest skrajnie podobne do innego zdjęcia które mi udostępniono. "Obcy" od "łobcego" różni sie tym że łobcy do błędu by się nie przyznał i na 90% mieszka w PT bo tylko Piotrkowianie mają kompleks wsi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!