Nie będę się rozwodził ale przykre jest to że sporo z nas ( Piotrków iokolice ) pracują dla dużych firm z obcym kapitałem których oszczędności nie leżą w żadnym banku Polskim a zyski nie są inwestowane w naszym kraju które to firmy są nastawione na zysk a nie zdrowie rodaków.
Jak dla mnie należało by chociaż na dwa tygodnie ograniczyć przynajmniej w trzech zakładach w piotrkowie produkcję. Wiem że zaraz będzie wielki lament i dużo krytyki - no ale skoro te dwa przyszłe tygodnie są takie istotne dla rozwoju tego wirusa to na co czekać
Niestety niektóre firmy ukrywają wykrycie wirusa i to jest mało racjonalne zachowanie na tego typu sytuację... LUDZIE TO NIE ZABAWA TYLKO REALNE ZAGROŻENIE
!!!!
wszedzie ograniczenia a market budowlany OBI oblezony tam niema epidemi tez powinien byc zamkniety
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1754235651397223&id=100004324157035?sfnsn=mo&d=n&vh=e
Rolnicy mogą pracować wszak zwierzęta nie przenoszą wirusa. Ale wola płakać i rękę wyciągać do rządu po zapomogi.
A ciekawe czy z okazji ptasiej grypy przedsiębiorcy dostają wsparcie. Albo że susza była przedsiębiorcy też nic nie d ostają a jak zaleje ulewa to też dostają wsparcie. Rolnikom wiecznie mało. A że paliwo tanie teraz jest i w pole za półdarmo się jeździ to się już nie powie.
A żywność to wam krasnoludki produkują poczekamy jeszcze trochę i zobaczymy kto jest taki mądry jak do gara nie będziecie mieli co włożyć
Niech ktoś przyjedzie na Wole Bykowskom i zobaczy o godz 14 jak na tych magazynach mijają się dwie zmiany trzeba się przeciskać przez tłum ludzi FM ID Impost
I niech zobaczą po ilu ukraińców jest w tych busach co ich dowożą przypominam że co drugie siedzenie ma być wolne
Jak wam tak zle w tych magazynach to na L4 albo sie zwolnić dla zdrowia. Nie lepiej dla darmozjadów będzie jak posiedzi w fomu za 100% pensji
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!