metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lesina23 Lesina23ranga05.11.2018 23:59

Wychodzi na to że BMW było za trudne w opanowaniu dla tej pani. Następnym razem prosimy wolniej ;)

27

r ~r (Gość)06.11.2018 12:16

jak kobieta zasłabła to ok , jej wolno.Co jeszcze wolno kobietom za kierownicą ?może napisz ty mądralo co ją tak bronisz.

42

gość ~gość (Gość)06.11.2018 13:21

Kobieta zasłabła(nie miała padaczki) prawo jazdy podobno ma od parunastu lat. A zasłabnąć za kierownicą każdy może. Tyle w temacie. Nie piszcie głupot jak nie znacie sytuacji.

71

gość ~gość (Gość)06.11.2018 15:41

Chcę zauwazyc ze większość wypadków powodują męzcxyźni

25

gość ~gość (Gość)05.11.2018 22:59

Wiecie co jak czytam wasze komentarze i to jak wypowiadanie się o kobietach kierowcach to mi was żal. Kobieta miała wypadek ponieważ zaslabla za kierownicą A wy takie dajecie komentarze że kobieta = wypadek A ile jest takich wypadków w których mężczyźni są winna wypadka. Najlepiej to czasem ugruźcie się w język A przeważnie ty o niku rozpedzony bo żeby Ciebie kiedyś to nie spotkało ...

25

gość ~gość (Gość)07.11.2018 10:22

Czy ktoś zna co znaczy BMW (bóg mnie wybrał)

22

gość ~gość (Gość)07.11.2018 11:57

Proszę czytać ze zrozumieniem Panie Pietrek a nie przytaczać przepisy w których mowa o osobach u których rozpoznano padaczkę

21

gość ~gość (Gość)08.11.2018 07:17

Każdy może mieć wypadek, każdy może stracić przytomność, ale wiem jedno jeżeli tak się stało to lekarze stwierdzą co było przyczyną a policjanci to wyjaśnia. Szkoda że ludzie już wyrok na tą panią wydali

10

gość ~gość (Gość)06.11.2018 09:13

Osoby chorujące na padaczkę nie mogą posiadać prawa jazdy.

20

gość ~gość (Gość)06.11.2018 09:36

Ta kobieta nie miala ataku padaczki tylko zaslabla i straciła przytomność za kierownicą co może się zdarzyć każdemu nawet najlepszemu kierowcy!!!!A co jeśli zdarzyło by się to komuś z Was albo z Waszej rodziny?Nie znam kobiety to obrzuce błotem bo nie potrafi jeździć bo baba bo strata tata!!!!!!Brawo dla synka który zachował się jak bohater,wezwał pogotowie i zaopiekowal się mamą i siostrą do czasu przyjazdu karetki!!który zatrzymał samochód i przejął kontrolę nad kierownicą bo inaczej mogliby zginąć!!!!!!

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat