Co wy wiecie Był dobrym ojcem i kolegą.Najwazniejszy byl dla niego syn. A wypadki chodza po ludziach i nie można kogoś oczerniac jak sie go go nie zna dajcie mu spokój !!!!!
wypisujecie takie komentarze aż pożal się Boże nie oceniajcie kogoś kogo nie znaliście każdego to może spotkać czy będzie jechał ostrożnie czy z brawurą dajcie spokój przecież to czyta rodzina przyjaciele zastanówcie się dwa razy jak coś o kimś napiszecie.......
Dobrze ze pirat wjechal na lake i nikogo nie zabil zjezdzajac na przeciwlegly pas ruchu, stracil panowanie hahah a czemu? bo jechal zapierdzielal i tyle, warunki byly ok, pirata mniej i ok, przynajmniej juz go nie spotkam na drodze i mnie nie zabije :)
Ludzie jakie ma znaczenie jakim był człowiekiem? Z tego co czytam miał dziewczynę i dziecko. Synka. To bardzo dużo - rodzina jest najważniejsza! Ale chcąc nie chcąc jechał za szybko. Brawura bądź zwykły błąd, zmęczenie pozbawił go życia. Jadąc o godzinie 4.40 jechałbym 60 na godzinę żeby dojechać - sytuacje są różne i każdy feruje tutaj swoje opinie - ale macie racje - nie byliśmy na jego miejscu. Nie wiemy czy zasłabł, gwiadorzył itp.....
Proponuję zostawić temat. Szkoda chłopaka.
Co to byl za chłopak? już jakiś czas temu wyjechałam z Piotrkowa a mieszkałam obok rynku, i widzę że w moim wieku, ma może jakiś profil społecznościowy?
Strasznie dużo dziwnych komentarzy. Szkoda rodziny i bliskich, którzy teraz cierpią. I powinno to być kolejną przestrogą przed szarżowaniem na drogach, gdy warunki nie sprzyjają.
Ludzie jakie z was fenomeny wszystko wiecie najlepiej auto nie takie pogoda nie taka bo rajdowiec .Askim jechał głupie zadajecie głupie pytania jak macie kogoś oskarżać to nie dawajcie komentarzy .Bo miał dla kogo żyć miał synka i poza nim nie widział swiata
Po co te zbędne komentarze ?!
Kochanie na zawsze w moim sercu !!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!