Koniec władzy pseudonauczycieli. Chojnaik, Czajka jesien to wasz czas. Do widzenia, starczy tego wstydu !!!!!
Czyżby rzecznik miał pomysł jak byc rzecznikiem przez następną kadencję :)? W końcu takiego zasłużonego rzecznika nowy prezydent nie zostawiłby chyba bez pracy :)
Nie ma się co dziwić, że nie podjął decyzji. Wyciągnięcie miasta z dołka nie na jego łepek, a i towarzyszowi będzie ciężko.
Panie Torański, już niedługo pański pryncypał zwinie żagle!!! Proszę się nie denerwować i cierpliwe czekać. Aby do jesieni.
A swoją drogą czy ten adwokat Król z Łodzi, który za ponad 270 tys. zł. zajmuje się obsługą prawną w sprawie modernizacji oczyszczalni ścieków to też pana pomysł??
Niech tak robi-na jesieni będzie miał nowego pracodawcę,ale głupi nie jest
A ja już podjąłem decyzję. W życiu już nie pójdę na żadne wybory. Po co?Żeby potem jeden z drugim stwierdzili publicznie "wybrało mnie społeczeństwo", więc żądzę? Dziękują, ja do takiego społeczeństwa nie chcę się zaliczać.Szczególnie, że w Piotrkowie od kilku lat na "scenie politycznej" te same gęby, czy to prawica, czy lewica, centrum, liczy się jedno ja poprę ciebie teraz a ty mnie później, a jak się nie uda wskoczyć na prezydenta lub radnego no to upchnie się gdzieś w spółce podległej Urzędowi Miasta. Oto cała prawda o politykach (nie tylko piotrkowskich).
Torański - do Łodzi. Dziwny rzecznik, zadufany w sobie. Po poradę to może niech on się ustawi - do kogoś od wizerunku - niech wygląda jak człowiek...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!