Ale że niby co? Co Trakt Wielu Kultur? Wielkie hasło, żenująca rzeczywistość. Co oczyszczalnia? Międlenie tematu od lat, przewymiarowana inwestycja i mocno przepłacona, zero postępu, wreszcie - pętla finansowa na gardzieli miasta. A ta Łódzka, to co? Że już w koleinach i po pralce się nie jeździ? To do tego tej Łunii trzeba aż było?
Piękny tekst towarzysz Bujak walnął na końcu rozmowy o kryptoreklamie:)))
Bogdan Bujak - Polska w ramionach ZSRR - to nie był stracony czas. Zwłaszcza dla mnie i moich towarzyszy.
Dla kogo?
Dla tych co pobrali hektary z agencji i nawet nie wiedzą gdzie i co uprawiają lecz wiedzą gdzie i jakie wnioski o dofinansowanie złożyć.
Dla tych co otrzymali unijne wsparcie na cudowne projekty mające przyspieszyć rozwój gospodarczy Polski.
Dla tych co otrzymali unijne stołki.
......................
Tak, tak, tak...
Dla zwykłego obywatela to wszystko jedno bo i tak ma pod wiatr tylko troszkę większy. No i doszło sporo gęb do wykarmienia i to bardzo zachłannych to i trudniej się idzie.
7 lat wchodzenia bez mydła w ...
A co jakiś czas kwiatek:
http://www.mmlodz.pl/366673/2011/4/7/nie-jest-przesadzone-czy-lodz-odda-ue-pieniadze-za-oczyszczalnie?category=biznes
http://stooq.pl/n/?f=448153&c=1&p=0
To w końcu nam dają, czy my utrzymujemy Unię?
A jaka piękne barierki tam są:
Że o "przyjaznej inaczej" ścieżce rowerowej nie wspomnę:
Nie może za patriotyzma się zabrał.
Będzie nadzorował prawidłowość przebiegu marsza dla uczczenia pamięci Rotmistrza Pileckiego tyż podobno wielkiego Polaka tak jak bliźniaki.
A szkoda bo malarz z niego wyśmienity przy tego rodzaju malunkach.
A z jakiej niby okazji? Już raz za tę farbę i za malowanie zapłaciłem z moich podatków. Nie mam zamiaru robić tego ponownie, tylko dlatego, że kolesie razem tę farbę ukradli!
Ale z ciebie aspołeczny typ!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!