Widzę, że nie potrafisz wyczuć ironii i wszystko bierzesz na serio. Ale to Twoje prawo.
Psioczycie na Mariana, a ja uważam, że to człek uczciwy. Był u mojej sąsiadki na wizji lokalnej i widząc, że bieda i potrzeby, zatwierdził jej starczy dodatek opiekuńczy. Wszystko uczciwie, bez żadnych łapówek.
A tamci inni kandydaci - zwykłe urzędasy z parciem na koryto.
S-E-N-A-T-O-R-O-W-I-E
(okręg piotrkowski)
lek. med. Marian Błaszczyński (ur. 1954) czyli jak by nie liczyć człowiek 57-letni urodzony w 9 lat po wyzwoleniu.
Pytanie, jakim cudem dostał się do Światowego Związku Żołnierzy Armii Krajowej? Coraz młodsi ci kombatanci i coraz ich więcej jakoś. Polecam bo BEZCENNE.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1081147,bez-sciemniania-poszukuje-ogloszenie-wyborcze,id,t.html
mgr inż. Wiesław Dobkowski (ur. 2 stycznia 1953 w Rząśniku Szlacheckim) - polski polityk, inżynier, samorządowiec, senator VII kadencji. (wikipedia).
Obecnie ubiega się o ponowny wybór na senatora.
Na youtube karierę robi materiał "reklamowy" senatora obecnego i przyszłego. Oglądnąć a zwłaszcza uważnie posłuchać BEZCENNE!!
Jeszcze też BEZCENNE: (działalność opozycyjna)
fota ze strony http://www.dobkowski.senat.pl/
KARIERA
W 1978 r. ukończył studia na Wydziale Elektrycznym Politechniki Łódzkiej.
W 1978 r. był stażystą w Przedsiębiorstwie Budownictwa Komunalnego i Robót Wodno-Kanalizacyjnych w Piotrkowie Trybunalskim, w latach 1978-1980 pracował w Wojewódzkiej Spółdzielni Mieszkaniowej w tym mieście. Od 1980 r. pracuje w Kopalni Węgla Brunatnego Bełchatów w Rogowcu, początkowo jako sztygar zmianowy, następnie kierownik działu i sekcyjny; od 2006 r. do teraz - dyrektor Zakładu Robót Inżynieryjno-Budowlanych tej kopalni.
W latach 1990-1992 pełnił funkcję przewodniczącego Rady Pracowniczej Kopalni Węgla Brunatnego Bełchatów.
W latach 2006-2007 był radnym Sejmiku Województwa Łódzkiego.
A Ruch Palikota postuluje likwidację Senatu.
Z tej to przyczyny nie wystawił swoich kandydatów.
Uczciwie i rzetelnie!!!
A to może twoja sąsiadka by się tego uczciwego człeka podpytała, jak się załatwia taki kwit Światowego Związku Żołnierzy Armii Krajowej? Mam już 44 lata i też by mi się taki papier przydał.
Słuchajta nieuki! Ten pan jest członkiem nadzwyczajnym, a nie zwyczajnym, jak każdy weteran AK. A to /i tu wam kopary opadną? oznacza że ten pan jest dla tego związku kimś kto popiera tę organizację. Czyli - musi że łoży finansowo na związek. Dlatego doznał zaszczytu obdarzenia honorami członka nadzwyczajnego. Dotarło teraz? Więc czapki z głów przed tym panem!
Przewodniczącym Rady Miasta deklaruję zostać po rezygnacji z tej funkcji przez Pana Senatora.
Jestem bezrobotnym i dieta w wysokości 2.000 zł netto zabezpieczy moje najpilniejsze potrzeby. Potem się zobaczy.
Potem? Potem zostaniesz senatorem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!